Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Tento počátek do veleúspěšné trilogie mě naprosto nadchnul . Nečetla jsem literární předlohu , takže netuším , kde se v natáčení objevily chyby . Podle mě je to úplně perfektní , nemám co bych vytknula . Naprosto působivé herecké provedení , jedinečný děj , zábavný text , všechno jak má být . Nejvíc se mi líbily tyto scény : rada v Roklince , boj se skřety v dolech a rozdělení společenstva . Moje nejoblíbenější postavy : hlavní hrdina Frodo Pytlík , Aragorn , Gandalf , Gimli a neodolatelný Legoas. Pobaví a potěší i po dvacátém shlédnutí . Další díly jsou podle mě stejně povedené. :-)

Tenkrát v Mexiku

Tenkrát v Mexiku (2003)

V první řadě se musí ocenit herecký výhon Johnnyho Deppa . Bez něj by tento film byl jen z půlky tím , čím je teď . Naprosto skvělé provedení role . Bavil mě ze všech herců nejvíc . Což u něj není překvapení .... Děj je dost komplikovaný , já ho úplně pochopila až po 3. shlédnutí . Nicméně vžila jsem se do děje a sledovala jej s napětím až do konce. Možná je tam až příliš postav , ale podle mě všichni zúčastnění odvedli dosti slušný herecký výkon. Velice příjemná hudba .... a ten konec , jak Johnnymu vyřízli oči , byl strhující , pro mě velice dojemný . Velmi mě tento snímek pobavil . Nějaké chybičky ve scénáři by se našli ale to bych zbytečně nerozebírala . Tento snímek se opravdu povedl . Já bych prosila pokračování se stejným hereckým obsazením... :-))

Barbie a kouzlo Pegasu

Barbie a kouzlo Pegasu (2005)

Nejlepší díl Barbie . Je to krásně zpracované vizuálně a ve 3D je zpracování přímo magické. Má ze všech kouzelných příběhů barbie nejzajímavější a nejpropracovanější děj , nejlepší dabing a nejzajímavější text . Chvílemi je to až napínavé , což se u tohoto stylu filmů nedá v prvopočátku očekávat . Je i dobré že v tomto dílu nejsou téměř žádné muzikálové prvky , i když díl Barbie : princezna a Švadlenka se v tomto stylu nadmíru povedla . Pobaví scénka s obrem . Medvídek je přímo k sežrání . Dokonalost se nedá ohodnotit jinak než 5 hvězdičkama.