Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Cameron Diaz

Cameron... sladká Cameron. Jedna z nejkontroverznějších celebrit Hollywoodu, která mě zcela uchvátila už ve svém prvním filmu Maska. I v jejich dalších filmech se mi nehorázně líbila (Charlieho Andílci 1 a 2, Gangy New Yorku, Vítězové a poražení...) Pokaždé, když ji vidím, tak mi nálada stoupne z 0 na 10... prostě Cameron, buď jen MOU! :-)

Julia Roberts

Další kontroverzní celebrita Hollywoodu a je opět v mé TOP 10... :-) U Julie je to podobné, jako u Cameron, buď ji milujete, nebo nenávidíte. Já se řadím k té první kategorii. Ať už to je klasika jako Pretty Woman, či její oscarová Erin Brockovich... já ji miluji v každé její roli...

Scarlett Johansson

Scarlett pro mě bude navždy ta, která byla Ztracena v překladu. Je to výborná, krásná, inteligentní mladá dáma, které se prorokuje velká budoucnost... a na tu se já moc těším... hodně se těším, v čem nás ještě potěšíš, překvapíš, nebo nadchneš, Scarlett.

Halle Berry

Jedna z nejhezčích bond-girl a překrásná herečka, která má narozeniny přesně ve stejný den, jako je mám já. Možná i to je jeden z důvodu, proč ji mám v TOP 10. Anebo je to kvůli těm rolím (X-Men 1, 2, 3 nebo Dnes neumírej, Gothika)? Každopádně, když ji vidím ve filmu, tak se vždy připravím na to, s čím mě ještě překvapí... :-)

Nicole Kidman

Zlatíčko, které mě zatím nezklamalo v žádném filmu. Svou životní roli už našla a to ve filmu Moulin Rouge. Jako Satine byla nepřekonatelná... a doufám, že natočí ještě hodně dobrých filmů...

Natalie Portman

Už v Leonovi dokázala, že z ní něco bude. Pak přišly všechny nové díly Star Wars (I, II, III) a přesvědčila mě, že patří do mé osobní TOPky hereček... A po výkonech v jejích dalších filmech (Černá labuť, Bratři, V jako Vendeta) mě jen utvrdila, že patří mezi nejlepší světové herečky.

Naomi Watts

Moje "poslední" přeobsazená herečka. Nejdřív jsem s ní viděl 21 gramů, tam byla skvělá, ale zatím mě nepřesvědčila o TOPce. Poté, jsem viděl King Konga a řekl jsem si, že jsem se nemýlil. Ale pak přišel "přelomový" film, Mulholland Drive. Přelomový pro Naomi a mou TOPku. Protože to, co tam předvedla, to se nedá popsat. To se musí zažít. Více snad ani nemá cenu psát.

Jessica Biel

Jessica je jako růže, která je postupně zušlechťována. Když byla jenom semínko, (Sedmé nebe), tak o ni téměř nikdo nejevil zájem. Později se ale začala rozvíjet a dostávala větší příležitosti (Texaský masakr motorovou pilou, Iluzionista). A nyní je téměř u konce, protože ve filmu Powder Blue nám předvedla, že se vyplatilo ji šlechtit. Pokud dostane ještě větší příležitost, tak pevně věřím, že rozkvete na 100 %!