Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (207)

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

spise bych to nazval mindrak z Vietnamu versus cesta do zvetseneho praveku, ale budiz.

plakát

Wonder Woman (2017) odpad!

Chcete videt trapnou holku, co neumi hrat, nekonecne nudne dialogy, ubohou akci a radobyamazonky (mirumilovne, genderove korektni a rasove vyvazene) proti zlym nasilnickym chlapum ? Ok posluzte si..... ja jdu blejt.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) odpad!

Kretensky mix na sebe nenavazujicich ptakovin podlezajici nevkusu nactiletych vypatlanych smradu. To je novy dil Piratu, kde necekane ukecany mrtvy muz, ktery nema vypravet pribehy, zkousi nahradit charismaticke zaporaky z minulych dilu. Takze si to shrnme, pribeh nula, napeti nula, akce hnus, triky nevkusne a kupodivu i technicky nezvladnute a herci odpad. Zato nekonecna rada WTF momentu, kuprikladu Sparrow zradi kompas tim, ze ho chce vymenit za chlast, tim vypusti prokleteho typka z bermudskeho trojuhelniku, ale kompas si necha? Barbossa a "necekane" nalezena dcera (stejne jako ve ctverce) resi nejakou neexistujici mapu k nejakemu neobjevitelnemu ostrovu, pritom maji "nahodou" rubin, ktery je klicem k Poseidonovu hrobu WTF ? Kdyz jsem u postavy dcery, tak po podprumerne Keire Knightley a odpadni Penelope Cruz tu mame dotretice nesympatickou a prechytrelou nehereckou cuchtu Kayu s otravnym scenarem (mas ten dalekohled zamereny spatne, celou mapu budes muset predelat atd.) s charismatem Hillary Clintonove (jsem ZENA, ZENA, ZENA a jeste jednou, ZENA). K tomu nezvladnutou akci, piratske lode, ktere vybuchuji jako granaty pri prvnim narazu, nemrtvaci tentokrat nechodi po dne, ale behaji po hladine rychlosti svetla, ovsem samozrejme nechaji hlavni hrdiny uprchnout na suchou zem (vazne?), opet tu mame herce obalene v prasecich hovnech (pokolikate?) opet zde mame lod balancujici na pokraji diry v mori (tentokrat to neni vodni vir Maelstrom, ale laserove rovna ulicka, ze ktere jen tak mimochodem trci napric skaliska, aby se mohla na neco zamotat kotva, dalsi WTF. Uvazoval jsem o pul hvezdicce za scenu s lodi "zdechly racek", za vykradani banky a za scvrklou Cernou Perlu, sumasumarum 3x zabavny moment ve 130 minut trvajici sracce. Ne. pul hvezdy si to nezaslouzi. ODPAD !

plakát

Příchozí (2016) 

priserna hudba, slusny vizual, nepresvedcivi herci a zase ta nablbla US army coby ztelesneni dobra a Rusko, Cina a Venezuela, coby ztelesneni zla. Tak jiste.

plakát

Ochránci (2017) 

parodie na xmeny, bohuzel myslena vazne pod sloganem dohnat a predehnat. kokotina nejvetsi.

plakát

Dueljant (2016) 

No, co bychom za to dali, kdybychom umeli natocit neco takoveho. At to vezmu od hercu, pres kostymy, vypravu, hudbu a samotny scenar a reziserskou praci. Sorry, ale Cesko jako filmova velmoc definitivne skoncila spolu se skrehotajici Bohdalovou a trapnou Hrubesovou. Takhle se ma tocit historicke drama, tohle Rusum slo vzdy na vybornou a tentokrate se to potvrdilo na cele care.

plakát

This Beautiful Fantastic (2016) 

Prijemne obsazeny romanticky film s prokreslenym pribehem a lehkym presahem do sveta fantasy..Kus dobre filmariny a inteligentni humor navrch.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

tak copak to tu mame ? Podprumerny pribeh, blbou kameru a prostrihy, trapne finale a ultimativne hnusnou ctyricitku Marion Cotillard , ktera vypada na padesat a jak hnusne vypada, tak jeste hnusneji hraje. Tohle ze je dcera a sexy vyzkumnice ? At ji radej daji roli svickove baby ve vesnicce strediskove.

plakát

Chatrč (2017) odpad!

Tak si rikam, kolik hvezd by dostal propagandisticky filmecek velebici Pol Pota, Stalina nebo Hitlera. Jakoze v jejich jmenu bylo spachano zlocinu neporovnatelne mene. Jestli chcete fajn film s krestanskou tematikou, pustte si Spotlight

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Nase mila Hermiona stale neumi hrat , obavam se, ze krasku z ni taky zadny stylista a sebenadhernejsi saty neudelaji a na naivni, poprve zamilovanou nactku, je uz beznadejne prestarla. Naopak zaporak Luke Evans se povedl velmi. Kazdopadne to splnilo, co se od Disneyho dalo cekat, drzeli se stare sablonky a prohnali to kvalitnim CGI. Skoro mi bylo lito, kdyz zamek obzivl, zivi herci to tem digitalnim ve finale docela kazili. Zduraznil bych tedy triky, vytvarny navrh zamku, postavicek a kostymu . Slabe naopak vysly sceny s komparsem a princ po premene taky nic moc a mohlo to trochu vic odsejpat :).