Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (43)

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Na ceskou hroudu velmi povedena miniserie. Taky velmi presvedcive a prekvapive herecke vykony, kde Reznicek a Cermak a take Hanzlik a Dlouhy jsou osoby na svem miste a jejich polohy jim jde velmi lehce uverit. Akce tak akorat, sexu taky. Hodnotim normalni lokace, taky normalni byty, ne neosobni novostavby preplacane modernou. Myslim si, ze pokud to v pokracovani, na ktere tvurci a scenarista mysleli urcite uz od prvniho dilu, nepohnoji nejakou nesmyslnou zapletkou, tak to muze byt dobra druha, treti miniserie. Takze LIBI 80!

plakát

V oku tornáda (2014) 

Velmi dobre popisny film o lovcich tornad, ktery neni z.......y hlubokym milostnym pribehem a ani zaverecnym potleskem ve stylu holywoodskych produkci. Sice nevidime zadnou sladarnu, ale ani zadny drastak, nebo mrtvolku. Takovy film o tornadu a jejich lovcich s ekonomickym podtextem trzniho hospodarstvi. Ale co se zatim tornad a katastrofickych filmu a filmecku tyce asi to nejlepsi. Takze LIBI 75.

plakát

Vejška (2014) 

Proc se vsechny ceske filmy snazi pracovat s nejakym absurdnim radoby zajimavym scenarem. A ze do toho vrazil penize i pan Dvorak, tak to fakt nechapu. A to se mi pritom ujety "sklepacky" humor z absurdistanu libi! Zustanme radej prosim u komedii, tam to vetsinou ve scenari a pribehu nepo....m! Takze NELIBI 25!

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Po letech a druhem shlednuti zmena hodnoceni na libi 95! Komics ve filmove podobe se vsemi nesvary predlohy-komiksu! A obsazeni to jenom umocnuje!

plakát

Fantomas (1964) 

Uplna a naprosta klasika, ktera ani po mnoha letech neni k zahozeni! A taky skvele obsazeni. Francouzi komedie proste umeli... Pro mne jedna z perel produkce Gaumont!

plakát

Sluha dvou pánů (2010) (divadelní záznam) 

I po letech bezvadne! Obsazeni a podani z roku 00 se to ale nevyrovna! Asi to proste nejde! Vekem, lidma. dobou. Presto parada. LIBI 80.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Divadelni klasika, kde asi neexistuje divadelni soubor, ktery by tuto hru nekdy nemel na repertoaru. Nebo je jich prinejmensim malo! Je az s podivem kolik let ji ma na repertoaru nase kaplicka. Videl jsem ji v nekolika obsazenich ruznych divadel a to predevsim kvuli tomu, ze poprve, skoro omylem jsem ji videl prave v narodaku. Nutno podotknout, ze takovyto kousek jsem od ND necekal. Ten zaznam z roku 00 je odrazem bozske komedie Carla Goldoniho a hereckeho koncertu Miroslava Donutila, kteremu krasne prihravaji Miluse Splechtova, Sasa Pysko a Jan Novotny! Az si clovek rika ze to vubec neni mozne, ze tohle veledilo vzniklo na prknech kaplicky. Smekam pred vsemi, bozska komedie! Kdyz mam naladu na dve veci, tak si tohle dilko poustim... Takze LIBI 95!

plakát

Oznamuje se láskám vašim (1988) 

Prvni cesta za timhle filmem byla samozrejme kvuli totalne nahe Markete Hrubesove, ale nastesti to neni to co je v tom filmu to nejdulezitejsi. Pred nahotou je pribeh, ktery je velmi dobre napsany a ta nahota (moc krasna) je jen bonus. Velmi dobre vybrane a zahrane postavy, presvedcivy Lukas Vaculik a prekvapive i Tony Prochazka. Po letech jsem se k nemu dostal znova a opet jsem jej musel zhlednout dvakrat. Nevim nakolik je tenhle film odrazem doby a reality nacismu roku 44, ale pribeh je to hluboky, krasny a dobre udelany. Pro mne drive i ted LIBI 95!!!

plakát

Hledám dům holubí (1985) 

K tomuhle filmu je tezke neco psat. Je to pro mnoho mych vrstevniku celkem kultovni film, ktery se musi chapat v souvislosti doby, kdy byl natocen a taky promitan. Vzpominam si na to kino zaplnene detmi ve veku 6 - 10 let a mezi nima skupinka sedmnactiletych blaznu, kteri prisli na muziku zakazaneho Prazskeho vyberu, ukriceneho Vildu Coka a Misu Kuklovou na koni. Takze pro mne hodne dobre vzpominky na detstvi a dospivani. Jinak to do sebe vse tak nejak zapadalo a dokonce na to slo i koukat. Takze melancholicky LIBI 80!

Ovládací panel
8. nej uživatel Trinidad a Tobago