Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

Black Panther (2018) 

No, to byla nechutná nalejvárna. Možná bych si toho jindy tak nevšímal, ale když už chcete tedy za každou cenu vychovávat, tak já říkám že vám na vaši negerskou civilizaci, která nás všechny jako zachrání, z vysoka se.. A eště nominace na Oskara? No vy máte dost...

plakát

To (2017) 

Je jasné, že tisícistránkovou knihu nelze do dvou hodin převést. Právě proto, že v ní ale bylo nápadů přehršel šlo s trochou profesionality to probrat tak, aby byl výsledek stále v jejím duchu. Film si však jde po svých vlastních odbočkách, nutno říci že dost dementních. Předlohu to dle mého nectí ani omylem. Pokud někdo četl knihu a zapůsobila na něho, téhle krávovině musí tak leda flusnout do ksichtu. Už předešlá verze byla ubohá, a na zfilmování podle mého gusta jsem se i nyní těšil zcela zbytečně.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Budu to muset asi shlédnout znovu, protože když jsem to viděl před asi deseti lety, tak jsem to nudou vypnul. Rád bych si proto ověřil, zdali je to pro mne skutečně stále tak nezáživné.

plakát

Blok 99 (2017) 

Ano, je to nářez. Nejde jen o to co se tam děje, ale o to podání. Vaughn je naprosto přesvědčivý, věříte mu vše. Tento film však stojí a padá na prvním shlédnutí, to bude mít samozřejmě největší sílu, opakovaně už se to moc dávat nedá. To ale není chyba, je to prostě takový typ vyprávění.

plakát

Uzavřený případ (2005) (seriál) 

Viděl jsem jen málo z tohoto seriálu, všechno bych skousnul, ale ta odporná baba, co tam hraje hlavní roli, to se jen tak nevidí. Přemýšlím, zdali to není nějaký promyšlený tah, aby se chlapům ty ženské totálně znechutily.

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Sorry jako. Nenašel jsem tam snad ani jeden vtipný moment. Ale nekoukám na Starr Trek, takže je to asi tím.

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Slušná multikulti výchova. Jenže už toho mám všude kolem tak dost.

plakát

Americký zabiják (2017) 

Jestli je to úplně na čtyři hvězdy nevím, ale každopádně to rozhodně mile překvapilo. Je zvláštní, že když někomu nevadí zcela debilní a stokrát ze všech stran recyklované komiksovky, recyklace v tomto případě vadí. Ano, všechno už jsme někde viděli a vymyslet něco originálního je skoro nemožné. Tak to alespoň odsýpá a já se nenudil.

plakát

Dunkerk (2017) 

Tak jsem pořád čekal, až to opravdu začne, a najednou byl konec filmu. Vizuálně samozřejmě velmi hezké, ale jinak - prostě jsem to také nepochopil. Docela zklamání. A studené jako čumák. Možná ještě víc.

plakát

Vzpoura na Bounty (1962) 

Co se týká výpravy a pokoukání na film, je to opravdu bez výhrad. Nešetřilo se na ničem. Avšak - pokud se jedná o historickou věrnost, je to bída. Dobře, pomiňme to, ale když se soustředíme na věrohodnost postav, je to bída zase. V tomto ohledu se to naprosto nechytá na Bounty (1984), film věrohodnější jak historicky, tak jednáním postav. Jak je tato verze z roku 1984 podceňovaná, tak je tato z roku 1962 přeceňovaná. A Marlon Brando? Ano, je to samozřejmě osobnost, ale ať jsem koukal jak jsem koukal, jeho výkon mi připadl veskrze průměrný. Skoro, jako by se místy nudil.