jedno americký klišé za druhým. mainstreamový akční trhák, u těch mám vždycky pocit že tvůrci mají diváka za blbce. jediná scéna z celého filmu která za něco stála byla s wolverinem.
Něco do sebe to mělo. Že to bylo feministické až po střechu o tom žádná, feministické stejně jako šovinistické. Jde jen o střet dvou světů. A názor že to bylo nechutné neberu, spíš šlo o pokus o sebevyjádření dvou osamělých, nejistých a ztracených lidí. Hranice 'normálnosti' se totiž stanovuje velice těžko.
Asi byly nějaké skvrny na Slunci nebo co, ale mě se to líbilo. Víc než jednička a to tenhle přeslazený typ filmů opravdu ráda nemám. Nechápu. Nejspíš to bylo tím, že jsem čekala odpad totální. Kromě toho moc pěkný soundtrack.
více filozofické a více 3D (pro mě chvílemi až moc) a co si budeme povídat, GITS stojí na Motoko, celý příběh by se dal vtěsnat do jedné epizodní stopáže, možná bych pak neměla pocit, že mi něco uniklo, či že mi chybělo to tradiční: 'expozice-kolize-krize-peripetie-katastrofa' a to teď cituji Aristotela a to já filozofický věci ráda, jenom se to už moc vzdálilo od Stand Alone Complexu
Dobrý, dost dobrý. Jen bych vypustila všechny ty "teen" scény - nebyly špatné, to vůbec ne, docela jsem se bavila. Dále bych si odpustila přeslazený hollywoodský konec a poněkud jásavou znělku u konečných titulků. Nechala bych jen to temné, depresivní. Pak by to bylo za 5*. Za zmínku stojí i výkon Toma Feltona, který poněkud kameného (ostatně jako vždycky, co si budeme povídat, že) Radcliffa hravě strčil do kapsy.
Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or Law? Is it like the hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will.
Tajemství staré bambitky (TV film) (2011)
moc nechápu ty negativní komentáře, bylo to roztomilé a pohádkovské
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
já jen nechápu, proč se sebou nechávali tak vyjebávat
X-Men: První třída (2011)
Barva kouzel (TV film) (2008)
Co si budem povídat Zeměplocha je nezfilmovatelná a tohle bylo hodně velké šlápnutí vedle ...(a upřímně nechápu tak vysoké hodnocení)
Single Man (2009)
krásný film, překrásná hudba
London (2005)
zkuste si na to koukat po rozchodu
Horší než smrt (2010)
odpad!wtf?
Anatomie pekla (2004)
Nezapomeň na mě (2010)
Ten konec mě naprosto rozsekal...nemám slov...
SGU Stargate Universe (TV seriál) (2009)
na sg1 jsem koukala kvůli jackovi, danielovi, sam a teal'covi, na atlantis už jenom kvůli rodneymu a u sgu už nějak nevim. nemám nic proti tajemným osudům a troše toho intrikaření, tady se mi ale zdá, že to tady trochu přepískli a fakt, že prvního mimozemšťana potávají až v 11.díle...jejich předchůdcům se podařilo naštvat půlku galaxie už v díle prvním. a i ten begbie zkrotl tak nějak moc rychle.
Polda z Marsu (TV seriál) (2008)
odpad!tak to je hodně blbej vtip ne?!? může mi někdo vysvětlit proč vznikla tahle absolutně plochá verze dva roky starýho britskýho seriálu???
Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Daria (TV seriál) (1997)
To je moc!!!
Innocence (2004)
Kōkaku kidōtai: Stand Alone Complex (TV seriál) (2002)
Upřímně, kdo z nás Motoko nemiluje?
Higurashi no naku koro ni (TV seriál) (2006)
Tak tohle jsem nějak moc nepobrala:(
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál) (2006)
Začátek a konec výborné, ten prostředek poněkud překombinovaný, ale stejně pořád za pět.
Tajemství (divadlo) (2007)
Landa prostě umí
Bathory (2008)
Spousta nelogičností a halucinogeních stavů a k tomu Polívka s Mádlem jako Pat a Mat - detektivové...dala jsem půlku
300: Bitva u Thermopyl (2006)
Ježiš! já se modlila aby už to skončilo! Kdybych na to šla do kina, nejspíš bych zalezla pod sedačku.
Once (2006)
amatérské a naivní, ty dvě-tři pěkné písničky to vytáhly na dvě hvězdičky
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál) (1995)
Lina Inverse the Bandit Killer!!!
Zkažená mládež (2007)
Čekala jsem větší emocionální ždímačku. Poněkud předvídatelný konec. Zlo bylo podstatně působivější.
Vicky Cristina Barcelona (2008)
Tak mě zas Woody rozsekal no
Duel Frost/Nixon (2008)
Takové jakési ploché
Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
Kenpū denki Berserk (TV seriál) (1997)
Panelák (TV seriál) (2008)
odpad!U nás, v ČR máme Ulici, na Slováky už dopadla krize celou vahou, takže mají jenom Panelák.
Síla lásky (TV seriál) (2005)
odpad!To jsem si zase jednou zapla dopoledne televizi
Lalola (TV seriál) (2007)
odpad!no tak tohle snad ne!