Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (176)

plakát

Persuasion (1995) 

neříkám, že všechno bylo tak, jak jsem si představovala (minimálně anna a wentworth mohli být hezčí:), co se ale tvůrcům vážně povedlo je zachycení atmosféry a nálady knížky, což se třeba o verzi z roku 2007 vážně říct nedá

plakát

Vyznání Anny Elliotové (2007) (TV film) 

to je ta potíž s filmovými adaptacemi podle oblíbených knížek. pro zfilmování knižních předloh je pro režiséra nutný určitý cit, s kterým je třeba s předlohou nakládat a tady se to moc nepovedlo. opravdu nešťastný výběr většiny herců, protivná hlavní hrdinka (tohle má být ta jemná a něžná anna? jako vážně?) ne příliš sympatický kapitán wentworth a místy tak křečovitá touha se držet předlohy spojená s časovým omezením často vedoucí k tomu, že jednání některých osob pak nedává smysl. jane austen by si zasloužila víc.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

jedno americký klišé za druhým. mainstreamový akční trhák, u těch mám vždycky pocit že tvůrci mají diváka za blbce. jediná scéna z celého filmu která za něco stála byla s wolverinem.

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

Co si budem povídat Zeměplocha je nezfilmovatelná a tohle bylo hodně velké šlápnutí vedle ...(a upřímně nechápu tak vysoké hodnocení)

plakát

Single Man (2009) 

krásný film, překrásná hudba

plakát

London (2005) 

zkuste si na to koukat po rozchodu