Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Na tohle jsem čekal od nejmladších let - jeden film, ve kterém budou hromady hvězd akčních filmů. Konečně se to splnilo a jsem nad míru spokojený. Velké díky za připomenutí starých dobrých akčních časů...

Terminátor

Terminátor (1984)

I po třiceti letech stále nepřekonatelná klasika mezi Sci-Fi snímky. Některé scény mám nadosmrti vryté do paměti (obzvláště vydloubnutí oka v koupelně, pak prakticky vše od exploze cisterny až do terminátorova konce a obzvláště i dnes hrůzu nahánějící kovový skelet s rudýma očima). Zároveň také Arnoldova nejslavnější role (i když i spousta dalších snímků byla veleúspěšná).

Hvězdná pěchota

Hvězdná pěchota (1997)

Dnes již klasika mezi Sci-Fi, kterou určitě zná každý fanoušek žánru, ale i většina ostatních o tomto snímku minimálně slyšela. Ve zkratce... Krvavá jatka prokládaná humorem a akcí, originální příběh a propracované efekty - prostě vše, jak má být.

Loď duchů

Loď duchů (2002)

Hororová klasika. Tenhle film jsem si zamiloval hned při prvním shlédnutí a nenechám si ujít ani opakování. Jinak když se o filmu někdo zmíní, vždy se mi vybaví nezapomenutelná scéna s ocelovým lanem.

Chvění

Chvění (1990)

Chvění je skvělým příkladem, jak se dá s nízkým rozpočtem perfektně skloubit horor, sci-fi i komedii a vytvořit snímek, který má originální námět (když neberu v potaz Dunu), svižný děj a uvěřitelné chování většiny postav. Navíc mladý hláškující Kevin Bacon :D Pro mě jednoznačně jeden z nejoblíbenějších filmových kousků.