Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Portia de Rossi

Kdo by neznal její ledovku Nelle ze seriálu Ally McBeal, její naprosto dokonalou Lindsay z Arrested Development a nebo vždy perfektní Veronicu z Better off Ted. Portia je prostě naprosto vynikající herečka, která dokáže zahrát úplně vše. Prozatím s ní shlédnuto: Sirény, Vřískot 2, Ally McBealová, Zvláštní rasa, Stigmata, Žár mládí, Women in Film, Kdo je Cletis Tout?,Toxin, Plastická chirurgie, Nepíchejte do Frankieho, Arrested Development, Americký princ JFK Junior, Mrtví k snídani, Prokletí, Ted a spol a Proměna. Ona je prostě dokonalá. :) Má nejoblíbenější.

Ellen DeGeneres

Éléééééén!!!! Můj veliký vzor. Neznám člověka, který by si prošel tolika věcmi jako ona a přesto se dokázal takto prosadit a k tomu ještě pomáhat ať už společnosti nebo i v charitě. Každý den poctivě sleduji The Ellen DeGeneres Show, jenž mi poskytuje denní dávku smíchu. Nikdo jiný nedokáže takto pobavit. Protože ona si nedělá srandu z ostatních a ani se nasnaží ztrapnit své hosty, ona si dělá srandu sama ze sebe. A v tom je ten klíč. :) Prozatím shlédnuty tyto věci, kde se objevila: Šišouni v New Yorku, Jsem do Tebe blázen, Ellen, Mr. Wrong, Sbohem lásko, Dr. Doolitle, Milostný dopis, Ed Tv, Kdyby zdi mohly mluvit 2,The Ellen Show, The Ellen Degeneres Show, Hledá se Nemo, Joey a nespočetně vystoupení, rozhovorů a dalšího...jako např. stand- upy The Beginning a Here and Now, její TBs speciály, Christmas in Washington, které uváděla...její neuvěřitelný výkon na Oscarech, Emmy a Grammy. Díky ní jsem se naučila anglicky, díky ní jsem si založila blog. Děkuji Ellen.

Sasha Alexander

Má nová posedlost. :) Nádherná a velmi talentovaná herečka, který nyní perlí jako doktorka Maura Isles v seriálu Rizzoli & Isles. Za zmínku stojí samozřejmě i její role v Námořní vyšetřovací službě. Začíná mi nová mánie a proto se chystám na vše v čem hrála. Takže poté jsem hodím hodnocení. Ale jedno vím jistě, Sasha je prostě amazing. :)

Lauren Graham

Další herečka, u které jsem viděla celou její filmografii. Může zahrát cokoliv, ale i přesto si ji svět bude pamatovat jako ukecanou Lorelai z Gilmorových děvčat nebo Sarah ze seriálu Parenthood. Mimo jiné za zmínku stojí i její rozhovory, například ty u Ellen. Ona ani Lorelai nemusela tak hrát, ona je Lorelai i ve skutečnosti. 

Reba McEntire

Naprosto vynikající zpěvačka. I když country opravdu nemusím. Navždy budu její fanynka, nic se na tom nemůže změnit. Reba forever. Za zmínku stojí i její herecká kariéra. Ať už ve filmu Chvění, Is There Life out There, Forever Love a nebo její Reba v Deníku zasloužilé matky. Můžu prohlásit, že už jsem 5 let její fanynkou a také hodně let ještě budu..:)

Sandra Bullock

Sandy. Naprosto nádherná herečka, která mě již uchvátila v Nebezpečné rychlosti. A jak šel čas stačila jsem shlédnout vše v čem se objevila. 

Uma Thurman

Uma Karuna Thurman. Nevěsta v Kill Billovi, mém nejoblíbenějším filmu. Uma už dlouho patří mezi mé oblíbenkyně a to se nechystám změnit. Filmu, které jsem s ní viděla je mnoho. Možná, že i všechny. :) Takže to sem nebudu vypisovat. Ale nejvíce na mě zapůsobila jako Mia v Pulp Fiction, Beatrix Kiddo v Kill Billovi, G-Girl v Mé Superbejvalce, Emma ve Vdané snoubence a mnoho dalších...Ano, teď jak koukám na výčet jejích filmů, viděla jsem všechny. :)

Julianne Moore

Její herecké výkony jsou mimořádné. Herečka, která je schopná zahrát kohokoliv. Jedna z nejlepších hereček všech dob. :)

Jane Lynch

Herečka, která se objevila v tolika seriálech, ale jedna role ji byla osudová a to role Sue Sylvester v Glee. :) Kdo by neměl rád ty její hlášky. Jo a také se mi vybavuje její role v seriálu The New Adventoures of Old Christine, kde hrála vedoucí skautů. 

Julie Benz

Oh, Julie. Také úžasná herečka, která mě zaujala jako Rita v Dexterovi, Robin v Zoufalkách a jako Stephanie v No Ordinary family.