Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (100)

plakát

Příšerky útočí (2019) (TV film) odpad!

Takhle zprasit můj oblíbený film z dětství, to se jen tak nevidí... Režisér by potřeboval pověsit za koule do průvanu, víc k tomu nemám co říct.

plakát

Avenged (2013) 

Lehce duchařská, ale celkem zábavná reklama na Indiány, ehm totiž původní Amíky, a hlavně na Gaffu, protože Mac Gyver s ní sice dokázal spravit a nahradit cokoliv, skoro jak Jirka Babica, ale přecejen si nevybavuju, že by s ní dokázal, tak jako hlavní hrdinka, dokonale spravit i sám sebe:-)

plakát

Mamka a taťka (2017) 

Není to špatné, ale s tak dobrým námětem se dalo naložit i o dost lépe a udělat z toho výbornou černočernou komedii.

plakát

Temný případ - Série 2 (2015) (série) 

Vyváženější děj než v první sérii, v každém dílu se něco děje, konec jsem čekal trošku jiný, takže překvapení až do úplného konce.

plakát

Temný případ - Série 1 (2014) (série) 

Atmosférické, spletité, plné výživných postav, ale sedm dílů jsme taháni po všech čertech, aby se během osmého vše rázem vysvětlilo...je to jakoby scénáristovi u sedmýho dílu řekli: "Sorry, dochází prachy, místo patnácti dílů jich bude jen osm, tak to trošku zkrouhni."

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Do pěti hvězd chybělo jen to, aby příběh skončil správně a ne tak jak si kdosi myslí, že to mělo správně dopadnout...

plakát

Rapl - Série 2 (2019) (série) 

Na začátku jsme se ne zcela vysvětlitelně přesunuli do města, bůhvíproč zmizely některé postavy a proč je najednou hlavní hrdina bezdomovec už asi nikdo nezjistí... Děj celé série se mnohem víc soustředí na hlavní dějovou linku než jednotlivé případy, což považuju za největší krok k horšímu oproti první sérii. Proto tedy stále dívatelné, ale už ne tak zábavné jako první řada.

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

Policajt jako z dob mého dětství, vostrej, zábavnej, usměvavej jak Sly v Rambovi...prostě tak jak to mám rád. Krušné hory působí jako Aljaška nebo Skandinávie kolem polárního kruhu, případy pestré, postavy nejsou jasně černobílé a celou sérií prochází další dějová linka. Za mě jeden z nejlepších českých produktů za desítky let.

plakát

Bez soucitu (2010) 

Jednoduché, předvídatelné, ale docela zábavné.

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Miluju zombie filmy, ale tady je tak obrovská spousta nevyužitého potenciálu, že se mi chce brečet... S tak výbornou sestavou se dal udělat mnohem lepší film, z tohohle by se sestříhala nadprůměrná dvacetiminutovka plná hláškujících postav a žánrových klišé, která většina z nás očekává, ale takhle nemůžu dát víc než tři hvězdy a to jedna z nich je jen za to, že je to zombie film...