Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Upřímně moc nechápu, proč spousty z vás tvrdí, že tam herci špatně hrají. Mě se naopak herecký výkon zde velmi líbí a na české poměry je velmi nadstandardní. Z toho, jaké akční seriály se zde vyprodukovaly, mě přijde tento jako zdaleka nejlepší. Proto dávám 5 hvězdiček, jako poděkování za konečně hezkej českej akční seriál.

plakát

Star Quest: The Odyssey (2009) odpad!

O tomhle se neda ani rict, ze je to Beckovej film - tohle je naprosta katastrofa - herci neumeji vubec hrat, efekty naprosto zadne, scenar to snad zadnej nemelo. Maximalni odpad!

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

První Harry, kde jsem odcházel z kina totálně zklamanej. Ve filmu se v podstatě nic neděje, prázdnota a nuda. A náznaky teen-movie pohádce opravdu neprospívají.

plakát

Normal (2009) 

Technické zpracování bych hodnotil na 85%, ale děj filmu/scénář/celkový dojem nejde přes udělené dvě hvězdičky :( Celkově jsem odcházel z kina velmi zklamán a maximálně výstižný mi přijde komentář Františka Fuky: "Pokud by film byl patnáctiminutovým studentským cvičením s minimem dialogů, jistě by to bylo cool, ale koukat se na to 90 minut byla hrozná nuda."

plakát

Far Cry (2008) 

Jedna hvězdička je za non-happy-ending a druhá za to, že se tam objevil Generál Hammond ze SG-1 :) Každopádně jsem viděl i mnohem horší "akční" filmy. Bohužel s hrou to nemá opravdu společného téměř nic.

plakát

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 

3.5 hvězdičky a pouze v originální verzi. Sem tam jsem se opravdu zasmál, hlavně tučňáci opravdu nemají chybu. Animace sice nedosahuje kvalit nových Pixarovských filmů, ale pro pobavení a nenáročné odreagování je to super film.

plakát

Dante 01 (2008) 

Pomalé, nudné, mizerný příběh, efekty jako z roku 1980. Ta jedna hvězdička je za sci-fi žánr, který mám rád. Ani jako odreagování to nefunguje, bohužel.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Film jako takový předčil veškerá má očekávání. Písničky od ABBY v kombinaci se skvělým provedením jsou zážitkem, na který se rozhodně vyplatí zajít do kina. Jedinou výtku bych měl na paní Helenu Čížkovou, která je podepsaná pod českými titulky - její překlad mnohdy mění význam a neodpovídá tomu, co zpívají. Překlady převážně zpívaných částí jsou naprosto mimo :(

plakát

Monstrum (2008) 

Vim, ze me nekteri z vas za tento nazor ukamenuji, ale shaky-cam (roztresena kamera), kterou je tento film tocen je pro me nervy drasajici. Tak moc, ze jsem film ani nemohl dokoukat...

plakát

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) 

Tak nevím - tohle je první film, který jsem viděl do konce, ale nejsem schopen ohodnotit hvězdičkami. Rozhodně je to narozdíl od dvojky koukatelné, ale... Pokud jste fanoušci jedničky, tak se určitě podívejte, jinak to asi není dobrý nápad... Btw. také vám celá ta "agitka" připomíná SouthPark film (ten první) ? :)