Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (83)

plakát

Lucy (2014) 

Jedna star za vizualni stranku, jinak odpad. Scarlett vubec neoslnila. A jak se se píše v obsahu : ...je typická „blbá" blondýna.A k Lucovi B. Tento snímek je parodií na Taxi + Pátý element + Brutální Nikitu a Kurýra.

plakát

Škatuláci (2014) 

Viděno v předpremiéře a musím se přiznat že na tento animák si po měsíci ani nevzpomenu. A nemyslím si že to je pro děti pod sedm let. V kině byli i takové děti a měli z toho spíše hrůzu :-)

plakát

Dárce (2014) 

Nic jsem od toho nečekal a dostal jsem vše. Ne , mimozemšťani tam nejsou :-) Takže skoro vše. Nádherné komorně dramatické scifíčko.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Okleštěná knižní předloha v pěkném filmovém kabátě. Kdo nečetl knihu tak ať neprodleně učiní , jelikož pochopí více souvislostí o které film připravuje.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Vizuální stránka byla moc pěkná , ale ten scénář , atmosféra tatam , děj nelogický , .....pfch. Obešel bych se bez tohoto rádoby pokračování.Jen jako fanda SH dám dvě *.

plakát

Prometheus (2012) 

Nevím , ale mám pocit že ve filmu chybí, či byla vystřihnutá nějaká ta půlhodina.A nějaká pulhodina která být vystřihnuta měla ,tam zůstala.

plakát

Malevil (1981) odpad!

Aneb jak se dá zprznit geniální knižní předloha. odpad !!!

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) odpad!

Šest minut před koncem sem to vypl. protože jsem pochopil že se tam už asi nic zásadního , nebo vůbec něco , dít nebude.Nuda.

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Pro mě to byl jednoznačně nejnudnější díl série.