Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Nejlepší válečnej film ještě s Ryanem.Skvěle natočené akční scény i dost syrové.Eric Bana životní výkon!

Resident Evil: Apokalypsa

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

Miluju tuhle hru na PS a tady jsou nejen postavy i ty záporné Nemesis, ale i scény ze hry a podle hry!Milla dobrá,ale Sienna Guillory jako Jill je vynikající + Carlos Oliveira, (S.T.A.R.S)team pro mě 99,9!

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

O dost lepší než TČL.Vynikající příběh i herecké obsazení a jejich výkony.Vylodění a závěrečná bitva jsou legendární plus němčourovo vystřelený oko skrz optiku jeho sniperky.

Četa

Četa (1986)

Nejlepší film o válce ve Vietnamu.Parádní brutální i bojové scény.Skvělý herecký obsazení plus v malejch rolích Depp,Dillon.

Smrtící epidemie

Smrtící epidemie (1995)

Co k tomu dodat perfektní film plus výborní herci a skvělej příběh.Uzavřené město také pěkně udělané.Je tu i dost akčních scén,ale také hodně silných.VIděno cca 15x.

Everest

Everest (2015)

Pro mě špičkovej film mám rád tuto tématiku,lepší než má oblibená K2!

K2

K2 (1991)

O dost lepší než Vertical Limit.Celkem uvěřitelné scény a skvělej Michael Biehn.

Kanibalové

Kanibalové (1980)

Poprvé jsem to viděl na vojně a udělalo to na mě ohromný dojem.A to nejen nasilí,znasilnování pojídaní syrového lidského masa!Bez některých scén bych se obešel (želva,prase),ale jinak skvělej film s dobrou výpravou.Nesmim ještě zapomenout na krásnou hudbu dobře umístěnou.

Detroit Rock City

Detroit Rock City (1999)

Mám rád Kissáky a tahle bláznivá komedie je tak trochu o nich.Celkem dobrej příběh ,hodně vtipnejch scének a dialogú.Doprovázeno skvělou hudbou nejen od Kiss.Závěrečná bitka je povedená!:-)

Ledově ostří

Ledově ostří (2007)

Tak to je povedená komedie.Sranda od začátku do konce.Exceluje hlavně Ferrell jako Chazz si to vážně užívá.Kdo něco ví o krasobruslení pochopí o pár vtípkú víc,ale i bez nich je to velmi dobré!