Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (326)

plakát

Gravitace (2013) 

Audiovizuální žranice. I přes pár lehce slabých chvilek forma překoná všechno. Člověku se tají dech. První moje návštěva IMAXu.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Napotřetí a snad i naposledy. Pár vtipných momentů sice bylo, ale nějak mi (nevím proč) tam vadil Ed Helms. Byl už takovej otravnej. Jinak chválím Zacha Galifianakise, jeho klasická role se zkrátka povedla. Je to zkrátka průměrná akční komedie, kterých tu byla spousta. A John Goodman je neskutečnej frajer :-)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Tak atmosférický horor tady už dlouho nebyl a že už bylo na čase!

plakát

Kokain (2001) 

Skvělý Johnny Depp

plakát

Muž z oceli (2013) 

Man of Steel je krásná ukázka toho, jak má vypadat film do kina. Příběh jednodušší, forma vítězí nad obsahem. Už úvodní sekvence na Kryptonu vypadá tak megalomansky, že se dá srovnat s finálovou scénou jiných podobných filmů. A to hlavní ještě vůbec nepřišlo. Od prvních sekund už zní smyčce Hanse Zimmera, které dávají znát, že jste svědky něčeho opravdu velkého. Hudba je fenomenální. Co se týče efektů, tak tady musím přiznat, že větší destrukci jsem snad nikde jinde neviděl. Tohle se dá srovnat snad jen s bitkou Nea a agenta Smithe z Matrix Revolutions, kde lítá vzduchem vše možné. Ale tady doslova létá skoro celé městečko. Čelist jsem hledal na podlaze ještě několik minut po skončení filmu. Nadpozemsky "jiný" Henry Cavill, sexy kost Amy Adams a úžasně démonický Michael Shannon. Klidně bych si to dal znovu (opět jen ve 2D)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Herecký koncert všech zúčastněných, a asi jsem se zabouchl do Jennifer Lawrence.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Po všech stránkách perfektní film... skvělé herecké výkony, výborný soundtrack a kamera... Vybroušené dialogy a mnoho zapamatovatelných scén. Tarantino na začátek roku 2013 nasadil laťku hodně vysoko při výběru kandidáta na Film roku!

plakát

Láska nebeská (2003) 

Film mě naprosto rozložil svou pozitivní notou... tohle si chci dát znovu!

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tento návrat do Středozemě bohužel kvalit Pána Prstenů nedosahuje, stále je to ale velkolepě vyprávěný příběh a jeden z nejlepších a nejkrásnějších letošních zážitků roku 2012. A přece jen, je to zkrátka opět ta stará známá Středozemě :-)