Rola Matta Kinga sadla Georgovi Clooneymu rovnako dobre ako havajska kosela. Silny pribeh z ktoreho nestekal med ale naopak bol okoreneny humornymi scenami, ktore nakoniec z celeho filmu spravili hlavne komediu. proste prijemny vecer v kine s manzelkou po boku.
Film som si pozrel az 2 roky po jeho vzniku a v suvyslosti s udalostami poslednych tyzdnov - nicive sucha, horucavy a poziare poziare v Rusku, bleskove zaplavy v strednej europe mu davam 5 hviezdiciek. Nie pre to, ze by bol fantasticky natoceny ale pre to, ze sa snazi poukazat na dolezitu vec. A v tomto pripade schvalujem ked ucel svatia prostriedky...
Totalne idem ignorovat to aky to bol krvak a hodnotit spraovanie filmu. Mel Gibson odviedol neskutocnu robotu, film ma uzasnu dinamiku a je prepracovany do neuveritelnych detailov.
Suchy novozelandsky humor v uliciach New Yorku a na obrazovkach HBO ocaril miliony ludi. Kazdemu kto ma rad tento serial odporucam film Eagle vs Shark!
Skvely film, len dufam ze si podlaneho ludia nespravia predstavu o Novom Zelande ci Maoroch. To ma daleko aj od South Auckland a to je drsna cast... Tie realie boli naozaj silno pritiahnute za vlasy ;-)
Milujem Indicke filmy ci filmy o Indii. Na tento som sa dlho tesil s tym, ze to asi bude dobra kritika socialnych rozdielov v krajine. Nakoniec z toho bol nenarocny v celku prvoplanovy ale za to vtipny film. Dokonca si myslim, ze by zaner mal byt "Romanticka komedia". Tiez moc nerozumiem tomu, preco dostal oskara scenar... No ako som povedal mam rad filmy o Indii a tak 4 x *
Technicky perfektne zvladnuty film! No mozno az prilis dlhy s koncom ktory bol az prilis absurdny. Viac by som pribehu uveril ak by Menjamin zomre/zmizol ked mal 18 namiesto to aby s znova scvrkaval do maleho dietata. hereckym vykonom sa neda absolutne nic vytknut, hlavne Cate Blanchett a Julia Ormond sa mi velmi pozdavali :)
dost prvoplanovy film s biednym scenarom. absolutne scestne zaplety a vyvrcholenia. este ze som to pozeral ked som nepotrebovan nic riesit inak by som to vypol v polovici...
Děti moje (2011)
Muži, kteří nenávidí ženy (2009)
Keďže som najskôr čítal knihu tak mi niektoré postavy nesadli tak ako som si ich predstavoval. Určite odporúčam vyhnúť sa anglickému dabingu :)
Čas hlupáků (2009)
Góóól! II (2007)
Zaujimavo urobeny film aj ked tomu Beckhamovi sa verit nedalo...
Jestřábí žena (1985)
odpad!Bol to seriozne najhorsi film aky som kedy videl. Hroze herecke vykony, katastrofalna hudba a prvoplanovy dej...
Láska dneska (2009)
Velmi prijemny indicky romanticky film ktory by sa uplne v pohode mohol premietat aj u nas. Je zaujimave sledovat.
Apocalypto (2006)
Flight Of The Conchords (TV seriál) (2007)
Pokání (2007)
Skvelo natocene dielko no pribeh za vela nestoji. Podlamna je tento film prilis precenovany a pre mna bol sklamanim.
Earth (2007)
genialny film. Mal by ho vidiet kazdy kto si mysli ze klimaticke zmeny su iba scam. Mozno poslem DVD Vaclavovi Kalusovi :)
Andělé s ocelovým hlasem (2004)
Skvely film! Davam hviedzicku naviac za jeho moralnu hodnotu!!!
Mladí srdcem (2007)
Prijemny dokument o tom ze aj stari mozu byt jari. Odporucam vidiet!
Kdysi byli bojovníky (1994)
Rabbit Proof Fence (2002)
Silny pribeh a uzasne herecne vykony deti ktore iba par dni pred nakrucanim nevedeli o herectve nic. Nadhera!
Milionář z chatrče (2008)
Moje bláznivá polynéská svatba (2006)
Ako fanusik NZ filmov davam ****
Juno (2007)
Tento film ma uplne dostal. Trosku uleteny pribeh zo zivota teenagerky Juno ktorej rodicov by azda chcel mat kazdy :)
Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)
Světák (2006)