Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (27)

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

Lidi, co tohle hodnotí odpadem, mají tak malé IQ, že byste z něj ladně došlápli na zem. Je to napodobenina americké verze. Jakmile začali dávat ukázky říkal jsem si "WAU, nemůžu se dočkat!" Jelikož Kdo Přežije sleduju roky a naprosto tu show miluju, nemohl jsem se dočkat i té české verze. Samozřejmě jsem se i bál; koneckonců, české napodobeniny zpravidla končí fiaskem. Až na toto! Upřímně řečeno, je to velice dobrá a vkusná napodobenina, ani bych se jí nebál nazývat "Českou verzí" která se nijak zvlášť neliší od originálu. Soutěžící prochází přesně tím, čím si procházejí účastníci v americké verzi. Dochází k taktikám, podrazům, spojenectvím atd. Soutěže kmenů? Jednoznačně skvělé, vždy jiné, jedinečné a nejde tam ani tolik o sílu, spíše o inteligenci. Moderátor? Asi jediné malé mínus. Nicméně po pár dílech už ani tohle nevnímám a myslím si, že se od začátku dost zlepšil. Závěrem? Je to výborný! A vy co říkáte že ne, lžete si do kapsy nebo neznáte Kdo Přežije. Jinak byste nemohli volit jinak, než 90- 100 % ;)

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

V hlavní roli zákeřný, zlý, malicherný Hugh Laurie, alias Dr. House, který spolu se svým posláním zachraňovat lidské životy vás poučí o nespravedlnosti a ubohosti jak svého života, tak i života ostatních lidí. House je člověk, který je životem značně poznamenaný, člověk, jenž zkrátka měří všechny stejným metrem, ale zároveň vám vyčte Vaše nedostatky a chyby. Je věčně egoistický, nevrlý a má nekonečnou zásobu černého humoru. Svět vidí realisticky a má nutnost všem krutou realitu neustále předhazovat, aniž by ho hryzalo svědomí, že někomu ubližuje. Tento seriál nemá chybu. Jediná osoba, která by ho tam přece jen našla, je sám doktor Gregory House...

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

Hodně jsem se na tenhle animák těšil, a o to víc mě klamal. Že bude výrazně slabší než 1, to mi bylo jasné, koneckonců, vždy je 1. díl nejlepší, ale že to bude až takovýhle klišé... Ne, výrazné NE! Panebože, najednou tam o strašidlech všichni vědí, nikdo se nebojí, ACH bože! Děkuji, režiséři, že jste to tak krásně posrali ;) A buďte rádi, že film zhodnotím jako "průměrný".

plakát

Pátá vlna (2016) 

Ale jo, šlo se na to koukat. Sice se to nedá srovnat s Hunger Games či Labyrintem, ale i tak se na to dalo dívat. 70 % za mě...

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

"Podívej se na to, je to můj oblíbený film." "Doporučuju, myslím, že by tě to mohlo bavit." "Jeden z nejlepších filmů vůbec." Tak toto všechno jsem slýchával od svých přátel, kteří mě neustále nabádali, ať si film pustím. No a já to udělal. To všechno nadšení, které jsem tak často slýchával, ke mně prostě nepřišlo. Leonardo Dicaprio, kdo jsi? Problém je v tom, že jsou o ničem. (mnozí se mou možná nebudou souhlasit, to očekávám) Máš úžasný herecký talent, o tom nelze pochybovat. Ale Vlk z Wall street? Je to příběh feťáka, alkoholika, kterej šňupe a má jakousi obchodní společnost, či co to vlastně je. Přefikneš tam kde koho, a takhle to jde pořád dokola. Takže 45 %... promiň, Leo, jsi skvělý herec, ale s tímhle na Oscara... ne....

plakát

Kurýr (2002) odpad!

Trapné, nezáživné a nereálné... Nevím, co dalšího dodat...

plakát

Černobílý svět (2011) 

Tohle je skvělá ukázka toho, že lidská debilita a nenávist nezná hranic. Film s rozsáhlým příběhem, který geniálně představuje rasovou nesnášenlivost, jenž bílý chovají k černým. Nenajdete tam jedinou pěknou věc, která by vydržela až dokonce a vám tak přijde, jako byste se vrátili do minulosti, ačkoliv se jedná o pouhý film. Ukáže vám hned několik jednotlivých příběhů, které však splývají v jeden.Herecké výkony jsou úžasné, scénář výborný a obsazení jakbysmet. Nečekejte šťastný konec, protože ten k takovým filmům nepatří. Je otevřený a smutný. A život smutný je a lidi by někdy měli zapomenout na sci-fi a fantasy a podívat se na film, který zobrazuje skutečnou realitu. Mně tedy nezbývá nic jiného, než všem tento film doporučit.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Kniha mě chytila a už nepustila. Je to originální příběh plný tajemna. Všechny postavy jsou propracované, děj okolo toho je přímo vynikající. Na tom se nedalo nic vytknout. Pak ale přišel film. A ten to vše srazil k zemi. Film místo toho, aby poskytl tajemno a nás napínal, nutil nás smát se něčemu, co vlastně nebylo ani vtipné a spíše ubohé. Když jsem se dozvěděl o tom, že se tento film bude točit, řekl jsem si WOW! To bude nejlepší film roku. Zvláště, když jsem viděl to obsazení, hlavě Rose nebo Masona. Potom jsem se těšil ještě víc. Nikdy v životě jsem nebyl tak zklamaný. Ach, panebože, udělali jste z upířího dramatu biják pro uchcaný třináctky! Vážně se vám to povedlo. Přímo dokonalé dílo jste znehodnotili! Věřím však tomu, že kdyby se filmu do budoucna ujal nějaký schopný režisér, mohl by druhý díl vypadat o poznání lépe. A teď k celkovému hodnocení. Co se týče hereckého obsazení tak k tomu nemám co říct. Dimitrije jsem si tedy představoval jinak, ale i tak se podobá své knižní předloze. Docela se i povedla akademie svatého Vladimira. To je ale asi tak vše a myslím si, že jsem byl docela shovívavý, když jsem dal tři z pěti.

plakát

Demi Lovato: Confident (2015) (hudební videoklip) 

No co se týče hudby tak super, tomu se nedá nic vytknout, ale klip je jako řecká reklama na energitickou tyčinku...

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

"Dámy a pánové, vítejte v 76. Hladových hrách," řekl Finnick a na jeho tváři se objevil ten známý pobavený výraz, který však tentokrát jenom skrýval jeho strach. Jakmile jsem to viděl na několik metrů dlouhém plátně, zamrazilo mě. A pak to začalo. Výstřely, výbuchy, křik, strach, beznaděj, krev, jekot a smrt. Už od začátku je film nabitý napětím, které vám nedovolí se ani na vteřinu odtrhnout od obrazovky. Velkolepý závěr série, který nelze hodnotit jinak než plným počtem bodů. Už od začátku se vám svírá hrdlo, jak lidé bojují, zoufale chtějí skončit ten teror a jsou kvůli tomu schopni udělat cokoliv. Bijí se do posledního dechu a každou vteřinou sílí jejich nenávist vůči prezidentu Snowovi. Byl to opravdu hodně emotivní, napínavý a zábavný díl, který přinesl zcela nečekaný konec a nádherný epilog, jenž byl docela smutný, ale přesto jsem se musel usmát. Francis Lawrenc by zasloužil nějaké ocenění, protože s tímto dílem se popral výborně. Vrátím se li zpátky ke konci, obával jsem se, že to bude hodně problémové, ale bylo to o hodně lepší, než jsem si představoval. FAKT BOMBA!!!