Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbení režiséři (10)

Michael Bay

Výbuchy, akce, vizuály :) prostě Mikey aneb Transformers, Bad Boys & The Rock! ... CMON! Nenech se zahanbit Emmerichem, a pojď do 2012!

Clint Eastwood

Tak toto je prostě veterán, jak u herců, tak u režisérů. Moc jeho filmů jsem neviděl a dlouho jsem se o něj nezajímal, až když jsem uviděl film Gran Torino. Kterého mám mimo jiné i v mé sbírce oblíbených filmů. Řeknu vám, něco takového jsem opravdu dlouho neviděl, a přál bych si aby takové filmy se točily dál. Clint prostě patří mezi absolutní hereckou i režisérkou špičku, a i přes to, že stárne, jeho filmy jsou pořád lepší a lepší. Stejně jako jeho herecké výkony.

Steven Spielberg

Steve a jeho Indiana Jones jsou prostě nezapomentulní! A mimochodem - produkce ala Transformers taky není na škodu :)

Peter Jackson

U mě je oblíbený zejména pro trilogii Pána Prstenů a samozřejmě za Přízraky.

Paul W.S. Anderson

Filmy jako Mortal Kombat, Alien versus Predator a Rallye Smrti opravdu muzu, proto si myslim, ze i tento reziser si u me zaslouzi misto.

Joel Schumacher

Náladový režisér...totální odpad Batman a Robin, pak super Telefonní budka a potom průměrný Number 23. Jsem zvědavý na další jeho díla...

Martin Campbell

Natočil jednu z nejlepších Bondovek, Útěk z Absolomu a když to tak vemu tak i Casino Royale s Vertical Limit nebyly špatné filmy. A Zorro - i když to není můj žánr, tak špatný nebyl.

Francis Lawrence

Zatím moc filmů nemá, ale i ty dva (Constantine + Já, legenda) ukazují na jeho talent. Jen tak dál

Ovládací panel
24. nej uživatel Velká Británie
26 bodů