Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Za mě musím říct, že velmi povedené. Bavila jsem se mnohem více než u Zootropolisu. Příběh mi přišel vtipný, ale nejsem si jistá, zda některé scény snesou malé děti (jak to zde již někdo komentoval) a to je film přímo pro ně adresovaný.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Průměrné až lehce podprůměrné. V polovině filmu jsem se přistihla, jak koukám na hodinky s pocitem, že by to mohlo již skončit. Vizuálně je film jistojistě povedený, ale samotný příběh mi přišel nezajímavý.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

70% a kloním se více nahoru, ze začátku mi to přišlo takové nezajímavé nudné... nemohla jsem se do toho filmu více zakoukat. S gradujícím se dějem film začal získávat plusy. Na Zmizelou to ovšem nemá ani zdaleka.

plakát

Inferno (2016) 

Již potřetí se setkáváme s filmovým zpracováním příběhů profesora Langdona a to v nejnepovedenejší podobě v porovnání s ostatními filmy. Přes celkem zajímavý příběh mi zde chybělo napětí. Cele to mohlo byt vykresleno mnohem lepe. Navic me stale fascinuji temer az supermanske schopnosti pana profesora. Film mohu srovnavat s knižní předlohou, ktera se mi - ne tak překvapivě - libila vice. Od rozuzleni na konci jsem ocekavala mnohem vice. Plus za me dostava za vyjevy pekla.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Čtyři hvězdy... a mhouřím oko. Celý film tak nějak jede na humoru Harley... Will Smith neurazil, ale ani nenadchnul. Divák může z různých ukázek typovat, že Joker zde bude hrát celkem ústřední postavu... opak je pravdou a je to škoda.

plakát

Mělčiny (2016) 

Užila jsem si to více než jsem předpokládala a to že ten děj je vlastně ultra jednoduchý. No k ději samotnému mám teda řadu výtek, ale to jsem ani nečekala jinak. Konec byl prostě hodně přehnaný. Neuškodilo by, kdyby to bylo reálnější. Velký plus mají za píseň od zpěvačky Sia.

plakát

Jason Bourne (2016) 

Kdyby to šlo, tak dám 7/10. Napínavé to bylo skvěle, ale na konci filmu jsem se nemohla ubránit pocitu, že jsem celou dobu čekala na NĚCO, a to něco prostě nepřišlo, takže jsem odcházela z kina celkem zklamaná...

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

K tomuto filmu mám mnoho výtek týkající se děje... například co se týče černošského vyslance v 19. století, tlupy gorilých samců etc. Některé záběry jsou velmi koukavé, ale velmi přitažené za vlasy. Alexandr mi zde také absolutně nesedl...

plakát

Centrální inteligence (2016) 

40%+ Chvilkami mi vážně nesedly The Rockovy rádoby vtipné hlášky. Ale to je možná tím, že asi nejsem vyladěná na tento typ humoru. Zklamání.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Jeden z filmových počinů tohoto roku, na který jsem se moc těšila. Oproti Nemovi je Dory slabší. Místa, kde Dory stále dokola zapomíná mě opravdu nebavila - v Nemovi to v přiměřené míře byla sranda. U některých scén jsem se opravdu výborně bavila. Pro děti mi tento film přijde poněkud chvilkami smutný.