Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

ČT Live - Blue Effect Acoustic Time (2011) (koncert) 

Akustický koncerty mám nejradši - ten zvuk nic nenahradí, tak krásně to zvoní... A mistr Hladík, prostě paráda!

plakát

Hexenšus (2013) (TV film) 

Tuhle komedii u nás hrál místní amatérský divadelní spolek a já se výborně bavil. Ale tohle televizní zpracování jsem ani nedokoukal.

plakát

Fantom opery (2011) (divadelní záznam) 

Jeden z mých největších kultrurních zážitků. Mně se film od Schumachera hodně líbil, ale tohle pro mě mělo ještě lepší atmosféru a mnohem lepší pěvecké i herecké výkony. Zejména představitelka Christine se mi vryla hluboko pod kůži, ale fantom taky. A hlavně tohle bylo živé představení a já mohl doma u televize jen zoufat, že jsem nemohl být přímo v Albert Hall. Úžasný zážitek! Určitě nezůstane u jednoho zhlédnutí!

plakát

Ve stínu (2012) 

Po dlouhé době jsem viděl výborný český film. Má to atmosféru, kterou podtrhuje skvělá hudba a z toho plyne napětí od začátku do konce. Taky je to výborně zahrané, nasnímané, zrežírované... prostě takhle to má vypadat! Víc takových českých filmů!

plakát

Revival (2013) 

Výborný Krobot, dobrá hudba, ale to je tak všechno. Rozhodně jsem čekal víc a byl jsem docela zklamanej. Čekal jsem, že se i víc zasměju - některý vtipy mi přišly i nevkusný. Pro mě průměrný a rychle zapomenutelný film, bohužel...

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Netvrdím, že venku prší, ale před stanem jsem viděl kachnu s deštníkem :-).

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Po první sérii musím uznat, že je to velmi vtipný seriál. Každý ze studijní skupiny dostává svůj prostor a každý je něčím zvláštní a trochu bláznivý. A miluju ty narážky na ostatní seriály a filmy - asi nejvíc se mi líbila ta na film "Dobrý Will Hunting" a skvělá byla taky "Paintballová válka". A nesmím zapomenout na Abedova Batmana, protože ten byl taky úžasnej. Těším se na další série...

plakát

Zamilován (1984) 

Možná je to trochu zvláštní romantická dvojice, ale svým hereckým uměním a vyjádřením emocí zamilovaných lidí udělala tato dvojice z filmu skvělý zážitek. V průběhu filmu jsem si tak v duchu říkal, že mám vlastně radši romantické filmy staršího data. A pak jsem si uvědomil proč. V té době ještě nebyly tak rozšířené mobilní telefony, notebooky a další "moderní" technické vymoženosti, které velkou měrou ovlivňují dnešní scénáře romantických filmů a filmů vůbec. A tak tento prostý, ale emocionálně silný scénář, kde si lidé nemohou své emoce sdělit ihned přes mobilní telefon či přes nějakou sociální síť na internetu, ale musí je v sobě nosit mnohem déle a pak je ze sebe mnohem intenzívnějším způsobem dostat ven, je pro mě mnohem hodnotnější.

plakát

Život je krásný (1997) 

Vůbec jsem netušil, o čem film je a o to víc jsem byl překvapen, jak se z lehké komedie postupem času stává mrazivé a silné drama. Jednu chvíli brečíte smíchy a za chvilku dojetím a smutkem, úžasné.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Nečekal bych, že animovaný film o hračkách může být takové drama a bude v něm odkaz na Frajera Luka. Pixar odvedl další skvělou práci.