Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (276)

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Jsem zklamaný. Z 15 minut každého pořadu si odečtěte přes minutu za titulky, pak je tak 5 minut maximálně k něčemu a hlavně vata a cool střihy na videa, která nemají s tématem nic společného. Poslední díl jen woke. Klouže se zlehka po pvrchu, ale co je uvnitř nikdo neví. Stačí se podívat na youtube, kde se každý dozví mnohem víc.

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Je to jako u aut. Diesel je prostě nudný a nezáživný. Možná táhne od spodu, ale nikdy nevyvrcholí, jen zvadne. Ten chlap je zárukou špatného filmu. I kdyby náhodou dostal kvalitní scénář a nejlepšího režiséra, tak to posere. Naštěstí nikdy žádny dobrý scénář nedostal, nebo si umí vybrat jen odpad.

plakát

Úsvit (2023) 

Místy pěkná kamera a ... vlastně pak už nic. Selhala dramaturgie. Studené, odtažité, nudné a prázdné. Žádný úsvit, jen tma a šeď. Promarněné dvě hodiny života a zbytečný film. Před komunistou Marxem Chcípáčkem se budu mít napozoru. A na Šifru hodně špatné.

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) odpad!

Hned první díl mě unudil k smrti, postav jak na kostele a nic se neděje. Opravdu se na to někdo dobrovolně dívá? Stejně debilní jako Dalas, akorát v novém kabátě. Já se chci ve volném čase bavit, ne nudit, jak rádoby drsní homokovbojové bojují o píď půdy.

plakát

Sandman (2022) (seriál) odpad!

Kravina na kvadrát, debilní paskvil, výplod šílence. Jak je ten seriál drahej, tak je blbej.

plakát

Piráti obrazu a zvuku (1991) (TV film) odpad!

Fujky piráti zvuku a videa a hodní prokurátoři, policie, celníci a IFPI.

plakát

Karel (2020) 

Objektivně za 4 hvězdy, ale za Karla jednu přihodím.

plakát

Meky (2020) 

Dávám pět za Mekyho písničky a osobu, ne za dokument, ten je o něco slabší. A Matty je PIČA. To je asi tak všechno.

plakát

Nekonečný Labůžo (2014) (pořad) 

Díky zvuku to moc labůžo není. Od prvního dílu upzornění na tichý zvuk a stále je to špatné. Jinak vcelku fajn. Uvítal bych víc ukázek na pozadí, dávkuje to tam jak jed.