Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Biografie (30)

Hari Nef (herečka / producentka)

18.01.2019

Hari Nef se narodila ve městě Filadelfie v americké Pennsylvanii. Je židovského původu a po rozvodu jejích rodičů vyrůstala s matkou v Newtonu v Massachusettes. Je trans ženou.V letech 2011 až 2015 vystudovala divadelní program na univerzitě Columbia v New Yorku. Již během studia byly její spisovatelské počiny několikrát… (více)

Allison Williams (herečka / producentka)

23.04.2017

Alison Williams se narodila 13. dubna 1988 v městě New Canaan v Connecticutu ve Spojených státech amerických. Jejími rodiči jsou televizní reportér a novinář Brian Williams a televizní producentka Jane Gillian Stoddard.Základní i střední školu dokončila Alison ve svém rodném městě New Canaan, na New Canaan Nature Center… (více)

Millie Bobby Brown (herečka / producentka)

21.07.2016

Millie Bobby Brown se narodila v únoru 2004 ve Španělsku britským rodičům, kde také žila celé své dětství. Ale v roce 2011, kdy jí bylo sedm let se již přestěhovala s rodiči do města Orlando na Floridě a tady také začala Millie chodit do školy.Každou sobotu chodila na kurzy herectví a právě zde si ji vyhlédl jeden z… (více)

Anya Taylor-Joy (herečka)

21.07.2016

Anya Taylor-Joy je americká herečka a modelka, která se narodila 16. dubna 1996 v Miami na Floridě ve Spojených státech amerických jako šesté nejmladší dítě početné rodiny. Její matka je původem napůl Španělka a napůl Angličanka, otec má pak kořeny skotské a argentinské. V dětství střídavě žila ve Spojeném království, Argentině… (více)

Kyla Kenedy (herečka)

21.07.2016

Kyla Kenedy se narodila 4. února 2003 ve městě Charleston v Jižní Karolíně ve Spojených státech amerických. K herectví se dostala skrze rodiče, kteří ji často vodili na castingy a již v roce 2011, kdy jí bylo osm let, se dostavil úspěch, když získala několik epizodních rolí. Zahrála si například v KRIMINÁLCE LAS VEGAS či v… (více)

Damian McGinty (herec)

09.01.2016

Damian Joseph McGinty Jr. se narodil 9. září 1992 v městě Derry v Severním Irsku ve Spojeném království. Pochází z katolické rodiny Damiana McGintyho Sr. a Joanne McGinty. A má také dva sourozence, Emmetta a Gemmu.Svůj pěvecký talent objevil už v pěti letech, když vyhrál školní soutěž ve zpěvu. V roce 2006 vyhrál mimoškolní… (více)

Becca Tobin (herečka)

09.01.2016

Rebecca Melise Tobin se narodila 18. ledna 1986 v Mariettě v Georgii ve Spojených státech amerických. Ve svém rodném městě vyrostla se svou starší sestrou v rodině dvou účetních. Již na základní škole se začala věnovat cheerleadingu, ale nakonec se začala naplno věnovat tanci. Z obyčejné střední školy přešla na uměleckou, kde… (více)

Jacob Artist (herec)

09.01.2016

Jacob Artist se narodil 17. října 1992 v Buffalu v New Yorku ve Spojených státech amerických. Jeho otec Darrel je Afroameričan a matka Judith je původem Polka. Oba Jacoba vychovali ve Williamsville v New Yorku spolu s jeho mladší sestrou Jennou.Již od dětství tancoval v tanečním studiu Davida DeMarieho v městečku Clarence.… (více)

Emory Cohen (herec)

03.01.2016

Emory Isaac Cohen se narodil 13. března 1990 v části New York City, nazvané Manhattan, v New Yorku ve Spojených státech amerických. Je z židovské rodiny. Jeho matka Donna Cohen (za svobodna Ackerman) pracuje jako ředitelka mateřské školy a jeho otec, učitel hudby, se jmenuje Noel Cohen. Vášeň k herectví objevil Emory již v… (více)

Levi Miller (herec)

03.01.2016

Levi Zane Miller se narodil 30. září 2002 v Carindale v Brisbane v Austrálii. Jeho matka se jmenuje Meg a má ještě dvě sestry pojmenované Brittany a Tiarnee.První filmové zkušenosti získal ve věku osmi let v malých rolích ve filmech AKIVA či A HEARTBEAT AWAY. Mezitím také získal zkušenosti v branži show byznysu, když dlouho… (více)

Ryan Guzman (herec)

12.12.2015

Ryan Anthony Guzman se narodil 21. září 1987 v texaském městě Abilene ve Spojených státech amerických. Jeho matka Lisa Guzman (rozená Hudson) se narodila v Kalifornii, ovšem má anglické, skotské, německé, francouzské, nizozemského a švédské předky. Ryanův otec Ray Guzman je Mexičan. Má mladšího bratra Stevena.Ještě jako dítě se… (více)

Leslie Jones (herečka / scenáristka)

29.11.2015

Leslie Jones se narodila 7. září 1967 v Memphisu v Tennessee ve Spojených státech amerických. Její otec byl v armádě a s rodinou se kvůli jeho kariéře často stěhovali. Když u armády skončil, přestěhovali se do Los Angeles v Kalifornii, kde její otec získal práci technika v jednom z místních rádiích.Leslie začala chodit na… (více)

Elena Kampouris (herečka)

29.11.2015

Elena Kampouris se narodila 16. září 1997 v New York City ve státě New York ve Spojených státech amerických. Je smíšeného původu. Její otec je Řek, který vlastní vinárnu a matka je napůl Francouzka a napůl Američanka, jenž pracuje jako malířka. Elena s nimi momentálně bydlí v Bridgewater Township v New Jersey.Její herecký debut… (více)

Olivia DeJonge (herečka)

29.11.2015

Olivia DeJonge se narodila 30. dubna 1998 v hlavním městě Austrálie, Melbourne ve Victorii. Jejími rodiči jsou Robyn a Rob DeJonge, otec pracuje jako podnikatel. V pěti letech se spolu s nimi z Melbourne přestěhovala do Perthu v Západní Austrálii, kde vyrůstala v pertshkém předměstí nazvaném Peppermint Grove. Momentálně v… (více)

Kate McKinnon (herečka)

29.11.2015

Kate McKinnon Berthold se narodila 6. ledna 1984 v městečku Sea Cliff ve státě New York ve Spojených státech amerických. Byla zde i vychována svými rodiči, Laurou Campbell a Michaelem Thomasem Bertholdem. Matka byla učitelkou ve večerní škole a otce architektem. O pár let později rodila zaznamenala další přírůstek v podobě… (více)

Annie Thurman (herečka)

29.11.2015

Annie Nicole Thurman se narodila 14. listopadu 1996 v Nashville v v Tennessee ve Spojených státech amerických. V třinácti letech se začala věnovat herectví v podobě kroužku pod The Actors School ve městě Franklin. V roce 2011 se objevila ve filmu FALLS THE SHADOW v roli Cory a v ten samý rok se zúčastnila konkurzu na očekávanou… (více)

Katie Stevens (herečka)

29.11.2015

Katherine Marie Stevens se narodila 8. prosince 1992 v Southbury v Connecticutu ve Spojených státech amerických Markovi a Claře Stevensovými. Vyrůstala v Middlesbury v Connecticutu kousek od svého rodného města a chodila zde i na střední školu Pomperaug High School, ze které odmaturovala v červnu 2010. Její matka Clara Stevens … (více)

Elizabeth Rodriguez (herečka / scenáristka / producentka)

29.11.2015

Elizabeth Rodriguez se narodila 27. prosince 1980 v New York City v New Yorku ve Spojených státech amerických. Její rodiče byli portorikánští přistěhovalci, kteří svou dceru v New York City vychovali. Elizabeth vystudovala univerztiu Lehman College v newyorském Bronxu a později se naučila hereckému umu ve William Esper Studio… (více)

Vanessa Bayer (herečka / tvůrkyně / scenáristka)

29.11.2015

Vanessa Polster Bayer se narodila 14. listopadu 1981 v Orange v Ohiu ve Spojených státech amerických do židovské rodiny. Její rodiče jsou Carolyn Polster Bayer a Todd Bayer. Byla jejich druhým dítětem po starším bratru Jonahovi.V roce 2000 odmaturovala ze střední školy Orange High School a o čtyři roky později se již konala… (více)

Frank Dillane (herec)

29.11.2015

Anglický herec Frank Dillane se narodil 21. dubna 1991 v hlavním městě Spojeného království, Londýně. Vyrůstal v londýnském Brixtonu, než se s rodiči přestěhovali do města Forest Row ve Východním Sussexu. Je míšencem, přestože to na jeho vzhledu není k poznání. Matka, černoška, se jmenuje Naomi Wirthner a je ředitelkou… (více)

Reklama