Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Když jsem tento film viděl poprvé, tak to byl teda nářez. Takhle bravurně natočený thiller jsem nečekal. Atmosféra přímo pekelná, člověk celý film čeká, co se bude dít a co dalšího bude následovat. A jak se film blížil konci, říkal jsem si - vow, super film. To jsem ale ještě nečekal, jaké bude finále filmu. Po něm jsem zůstal sedět s otevřenou pusou a nebyl schopen slov. Něco takového jsem teda nečekal. Pro mne absolutně nejlepší film, který jsem doposud viděl.

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Tak kvůli tomuto filmu jsem si tenkrát koupil domácí kino za nehorázných 25 tisíc. Chodili k nám návštěvy na projekci tohoto filmu a s otevřenou pusou koukali, jaké efekty film má ( nikdy domácí kino do té doby neslyšeli ) - hlavně vylodění na pláži, to je bomba ( kulky létající zezadu dopředu a padající vojíci, kulky létající pod vodu ) a ke konci filmu letadla ( tankobijci ) létající nad hlavou dopředu a dozadu. Na tu dobu pro nás prostě nepředstavitelné. Abych ale nepsal jen o efektech, film se mě celkově moc líbí, co do děje, tak i herecké pojetí ( Hanks, Sizemore, Damon a jiní ). Pro mne asi po filmu Seven ( Sedm ) druhý nej film v mém žebříčku.

Slzy slunce

Slzy slunce (2003)

Za mne naprosto výjimečný film, který má úžasnou atmosféru od začátku do konce. A při akci ve vesnici, kde probíhá čistka mě vždy běhá mráz po zádech a mám slzy v očích, vše je tak reálné, že se v tom všem člověk úplně vidí, jako v reálu.

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008)

Bomba film. Je tam neskutečné množství super hlášek a situací a Sandler jako Zohan je absolutně božský. A k tomu krásná Emmanuelle. Asi je nutno ale na film koukat trochu s nadhledem. Toto je moje nej komedie.

Kapitán Phillips

Kapitán Phillips (2013)

Tak na tento film jsem šel do kina pln očekávání. A mohu říct - film nezklamal. Tak úžasnou atmosféru filmu snad nepamatuji. Celý film jsem ani nedutal a čekal, jak tohle vše dopadne. A závěr filmu - bomba. V hlavní roli kapitána Phillipse exceluje jako skoro vždy skvělý Tom Hanks.

Nepřítel před branami

Nepřítel před branami (2001)

Film má úžasnou atmosféru. A to doslova od začátku do konce. Děj promyšlenej, plnej napětí a toho co bude dál. Můj jeden z nej filmů.

Rivalové

Rivalové (2013)

Tak na tento film jsem se dle hodnocení na csfd moc těšil. Vyrazil jsem na něj se synem do kina asi týden po premiéře a nebyl jsem zklamán. Spíše naopak, z kina jsem odcházel nadšen. Celý film jsem jen koukal na plátno a hltal celý děj filmu. Film je navíc podle mne skvěle ozvučen, takže hukot nastartovaných motorů je super. Takže za mě jasných 5 hvězdiček a film mohu jen doporučit ( je ale pravda, že pokud někdo není fanda F1, nemusí být možná tento film jeho šálek kávy ).

Elysium

Elysium (2013)

Výborná myšlenka, skvělé vizuální provedení a super akční scény. Matt Damon jako vždy úžasný, skvěle zahraná role agenta Krugera Sharlto Copleyem a pro mne velmi milé překvapení u Jodie Foster. Super film.

Ovládací panel
7 bodů