Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Film, který by měl vidět každý člověk...Nikdy nesmíme zapomínat na události, které ve své zvrhlosti a zrůdnosti málem způsobily konec civilizované Evropy..potažmo celého světa!Geniální režie, dechberoucí scény, krutý realismum...Debatovaným problém zůstane skutečná osobnost a pohunutky Oskara Schindlera..

Tmavomodrý svět

Tmavomodrý svět (2001)

Tak tohle je naprostá poezie...po všech stránkách dokonalý film, který si na nic nehraje...divák má tu čest, přesunout se v čase do strašných dob druhé světové války a do podobně hrůzných dob komunismu a vidět, proč bychom dnes na tyto epochy neměli zapomínat!!!Naprostý koncert hereckých výkonů, režie, výpravy a nádherné hudby...Bylo to podruhé, co jsem v kině uronil dojetím slzičku..;)Děkuji pánům Svěrákům za tento zážitek...

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Pokud mě film rozpláče (v pozitivním smyslu slova), zařadí se do mé "síně slávy"...Jako sportovec jsem se zcela ztotožnil s hrdinkou a celý film jsem si prožil na 200%...Při vzpomínkách na závěrečné scény mám ještě teď slzy na krajíčku..

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Sedm oskarů je na takový skvost snad i málo..Krásný tříhodinový výlet do historie, který si kdykoliv opět rád připomenu.."Ty, co tančíš s vlky", děkuji..

Pianista

Pianista (2002)

Směle konkurující dílko k Schindlerovu seznamu...Podle mého osobního názoru ho v určitých věcech překonává..Adrien Brody a jeho exkluzivní role...jasný pět*

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

"Máma vždycky říkala, že život je jako bonboniéra, nikdy nevíš,co ochutnáš" Zhlédnutí tohoto skvostu je opravdu ochutnáním jednoho z nejlepších, nejsladších,nejbáječnějších filmových bonbónků všech dob..

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Bravo!!!U této záležitosti asi škoda slov....I přes obligátní americkou vlajku v každém druhém záběru jsem unešen hlavní dějovou linkou a dynamikou hlavní role..Clinte, nikdy na tebe nezapomenu!!!!Top 10

Osvícení

Osvícení (1980)

Naprosto geniální horor. Do dnešní doby vzniklo snímků s podobnou tématikou či motivem plno, ale začíná to zde u St. Kubricka. Naprosto doporučuji všem, kteří se chtějí bát a vychutnat si úžasnou atmosféru za doprovodu excelentního hereckého výkonu Jacka Nicholsona. Bravo.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Suuuper!!!Tak po dlouhé době jsem opět nelitoval, že jsem šel do kina!Zdejší hodnocení kupodivu naprosto sedí a ani já nemám proč, šetřit superlativy. Zcela se ztotožňuji s Bossem321!!Po všech stránkách mohu doporučit a těším se, až se na tento skvost opět podívám..