Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (460)

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Možná už mi měkne mozek, ale nepohoršovala jsem se u toho (jen mě štvalo protonové centrum, které dalo na film prachy). Neznám předchozí díly (že to není možné? ale je.), i tak mě to ale bavilo a hluchých míst jsem tam moc nepostřehla.

plakát

Saulův syn (2015) 

Čekala jsem něco mnohem radikálnějšího a inovativnějšího, co se opěvované vizuální složky týče.

plakát

Pat a Mat ve filmu (2016) 

Nepamatuju se, že bych měla Pata a Mata ráda, když jsem byla malá. Spíš mi asi lezli na nervy. Mám pocit, že je docení předškoláci, kteří spontánně reagují na "zběsilé" situace, a potom dospělí, kteří si užijí promyšlenost šílených řešení zlatých českých ručiček a hlaviček. Školákům, kteří sjíždí střílečky a mnohem hustší akci, to asi nebude dost dobré. Ale ráda bych se pletla. 10 příběhů propojených jednoduše "principem" promítání funguje dost dobře, nenudila jsem se ani trochu.

plakát

Polednice (2016) 

3-4 // po těch cz hrůzách, co jsem byla nucena zhlédnout, to bylo osvěžení - nadprůměrný film...

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Moc ráda bych dala 5, ale prostě nemůžu. Výtek by se našla celá řada, ale stejně jsem si dala Newsroom v krátkém časovém rozpětí komplet. Aspoň už chápu, proč Jeff Daniels získal Zlatý glóbus v takové konkurenci. Naprosto zaslouženě - je skvělý. Nicméně jsem ráda, že Newsroom skončil u 3 řad. Beru to tak, že 2 řady byly komplet, třetí je navíc.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Norský Mammon byl fajn, žádná super pecka, ale kvalitní krimi, i když s některými dějovými zvraty, které byly na pováženou. Česká adaptace je ok. Po chuti mi byly záběry z Bitcoin Coffee a vůbec Holešovic, ocenila jsem obsazení Pavlíny Štorkové, ale její postava měla postupně čím dál míň prostoru, takže nevyužitý potenciál. Herci dobří, atmosféra slušná, ale lepší nemít přehnaná očekávání.

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) 

Znělka otřesná. První díl příšerný, dál už je to jen lepší, naštěstí. Kvalita pozvolna stoupá. Kdyby si MČP drželo kvalitu posledního dílu, tak to jde. Ale je to spíš o hláškujících cajtech než o nějaké hloubce. // 2-3 // Jsem z Plzně, takže dávám 3.

plakát

Stážista (2015) 

Oddechovka. Nic víc, nic míň. Žádné překvapení nečekejte, De Niro a Hathaway slušně.)