Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (879)

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

No, je teprve duben a my tu máme televizní událost roku 💥 recenzujeme tady PLATFORMERS CZ

plakát

Americká fikce (2023) 

Další film dokazující, jak silná letošní odrůda byla. Perfekt! 90%

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Film roku! Zároveň nejlepší Payne, který doručil opravdu skvělou záležitost po všech stránkách. Už po půl hodině mi bylo jasný, že koukám na klasiku. Jako bych koukal na zapomenutý film Hala Ashbyho. Perfekt, 100%. Žádný jiný film mi letos neudělal takovou radost. A o tom se mile přu s kolegou v podcastu zde 👉 PLATFORMERS

plakát

Nic (2023) (seriál) 

Perla! Povídáme o tom v podcastu tady https://youtu.be/J5AVa3rzeD4?si=LyQ0XCW0nLP_H4pE

plakát

Nech svět světem (2023) 

Jeden z filmů roku! Navzdory tomu, že je to nejspíš na jedno zhlédnutí. Ale napětí funguje po celou dobu. Má to památné scény a taky kouzlo nechtěného, a sice tu aktuálně podivnou náladu kolem seriálu Přátelé. Přemýšlím, kdy Netflix naposledy doručil takovou parádu. 90%

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Dramaturgicky výborně poskládána záležitost, která bez předchozí znalosti děje funguje perfektně a jde pod kůži. Nic osudovějšího nám kinematografie dlouho neukázala. Mazec a pravděpodobně Oscar.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Seriálová paráda roku! Napínavé, překvapivé, výborně zahrané. V současnosti nejnapínavější seriál na platformách. Špička subžánru.

plakát

Únos letadla - Jednejte pomalu (2023) (epizoda) 

Masakr. Ještě nejsme na konci, ale něco takhle vystavěného, napínavého tady dlouho nebylo. Je to nepředvídatelné. Prostě velké wow a chvála tvůrcům. Tohle je velký maják Apple TV.