Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Ben Browder

Když seriál, tak Farscape; když Farscape, tak Crichton... prosím o znovuoživení seriálu! :)

Hugh Jackman

Sympaťák, mou pozornost přitáhl hlavně rokem 2006 (potažmo 2007 v ČR), kdy si vystřihl smrtící dvojku rolí v Dokonalém triku a Fontáně. Jako Wolverine taktéž dokonalý.

Mel Gibson

V poslední době spíše aktivní rejža, ale jako herec byl ve své době brilantní. Takových špičkových filmů na kontě aby herec pohledal - série Mad Maxe a Smrtonosné zbraně, Znamení, Odplata, Statečné srdce... Jen škoda smolného zrušení natáčení Mad Maxe 4, jestli jsem si něco z dětství hodně přál, tak to byl právě tento film s ním v hlavní roli :(

Michael C. Hall

Obrovské překvapení, z ničeho nic se před pár lety objevil doslova bezchybný seriál Dexter s tímto hercem v hlavní roli, které se chopil neméně bezchybně. Spojení M.C.Hall-Dexter k sobě asi byla souzena - snad jsem moc nešetřil superlativy:)

Tom Cruise

Nehledě na jeho občas střelené osobní názory je to výborný herec a mnohdy se zapomíná, co všechno dokázal. Je pro mě zárukou filmu, na který se rád podívám. A Cruisova role v Tropic thunderu? No comment! (v dobrém slova smyslu)

Brad Pitt

Osobně musím říci, že jako herce ho příliš neuznávám (ani nevím proč), ale do top10 ho zařadím z toho důvodu, že mě baví drtivá většina filmů, ve kterých hraje. Když někde vidím v obsazení jméno PItt, tak si jsem skoro jistý, že tento film bude odpovídat mému vkusu. Nicméně jeho herecké umění se mi moc líbilo hned v několika filmech, musím zmínit 12 opic a Po přečtení spalte, v obou hrál prostě pošuky hodné zapamatování!