Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (371)

plakát

Co se kočce honí hlavou (2022) 

V dokumentu se skoro nic zajímavého nedozvíte. A to nejsem žádný odborník na kočky.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

No, Kingsmani to nejsou. Stačilo by mi těch cca 10 minut, kdy tam byl Henry a mohl jsem jít domů z kina :-D

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Ano, shlédl jsem za dva dny. Ale vydávat seriál za životopisný, kde jsou podstatné věci vybarveny jinak něž ve skutečnosti? Griselda hnusná jako prdel a hraje jí jedna z nejkrásnějších hereček v Hollywoodu? 🤦‍♂️ Netflix do toho musel zase vložit svoje feministické voloviny. Komentář režiséra mluví za všechno: „Je to žena v mužském světě, pracuje desetkrát usilovněji, aby se prosadila, a užívá svou bystrost a inteligenci, aby přechytračila muže okolo sebe. Lidé jí budou zpočátku fandit,“ vyjádřil se režisér Andrés Baiz. O detektivce June, která se jako jediná dokáže dostat na kobylku Griseldě raději ani nemluvím. 🤦‍♂️

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Co se týče fotbalu perfektní dokument, spousta zajímavostí z mého milovaného klubu i fotbalového života DB. Osobní život je v dokumentu trošku přibarvený.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Velmi dobrá práce. Těžko uvěřit, že je to z české produkce. Více takových filmu. Jsem rád, že jsem nakonec film podpořil v kině.

plakát

Jack Ryan - Season 3 (2022) (série) 

Chápu, proč to má menší hodnocení než předchozí dvě série. Sralo mě tam spoustu zkomolených jmen, registrační značky, které jsou naopak. Ano, jsou to detaily, ale i tak... Kdyby to byla jiná země, kterou neznám, jak funguje, tak bych dál lepší hodnocení. Nic méně i tak jsem se bavil.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Tato fáze je poněkud. Jak to jen říct? Poněkud nešťastná. Hledám to správné slovo. No, prostě je to sračka :-)

plakát

Break Point - Samorost (2023) (epizoda) 

Důkaz toho, že NEFLIX umí dělat dobrý i velmi špatný dokument. V prvním díle vezme průměrného tenistů, který si myslí, že je bůh. A pak celý díl poslucháte, proč vypadl v druhém kolem. Říká, že fanoušci jsou dementi. Rozdíl mezi nejlepšími je jasně vidět a je to o hlavě 🙏 Tolik výmluv jsem ještě v žádném dokumentu neslyšel 🙈