Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Král Artuš: Legenda o meči

Král Artuš: Legenda o meči (2017)

Na tento film jsem se těšil už od první ukázky. Nedočkavě jsem vyčkával na premiéru a hned v pátek jsem vyrazil na první možný vysílání. Sákra od úvodní znělky jsem zalitoval, že jsem na to nešel ve 3D. Tak úžasnej začátek jsem proste nečekal. Hudba mě odzbrojila a mrazilo mě v průběhu celého filmu, že jsem okousal nehty až k lůžkům :-) Nebudu tady srovnávat původního televizního Merlina a Excalibur se současným Artušem, jelikož tyhle filmy jsou klasika, ale tohle je proste bomba. Herecké obsazení je výborné Charlie Hunnam se do role vžil nepředstavitelným způsobem, že když převzal kontrolu nad mečem a zazářily mu oči, já v něm viděl, že by mě hrát zaklínače - Geralta z Rivie. Jude Law který hraje ve filmu Sherlock Holmes kladnou postavu, tak hraje nepředstavitelnou svini. Která má moc jak magickou tak i fanatickou. Je poznat filmové zpracování Guy Ritchieho a má zde své charakteristické scény, příběh, humor, akce a efekty. Je to prostě špičkový film s dobrým příběhem, akcí, humorem a má výborný soundtrack 100%.

Batman

Batman (2022)

Už je to víc jak rok a půl, co vyšel pro mě nejlepší film o Batmanovi a zároveň i nejlepší komiksový film všech dob. Jo, furt je to naprosto fantastická tříhodinová detektivka s fantastickou atmosférou, příběhem, boží hudbou, herci, nádhernými záběry, nádherně natočenou akcí a jednou z nejlepší filmový automobilových honiček všech dob. Jo jsem z toho furt tak nadšený, jako když jsem na to byl v kině, a každý záběr z filmu bych si nejraději pověsil doma jako obraz. Takže jak jinak než 100%, a sem s tou dvojkou.

Transformers

Transformers (2007)

Jak jsem řekl u Pot a krev můj oblíbený režisér je Michael Bay a tento film to ještě víc dokazuje dobrý herci, efekty, hudba a další věci prostě velmi dobrý film příběh je slušný, ale nedostatky by se tam našly kdo ho neviděl tak asi prospal rok 2007 za mě to je 100%.

RoboCop

RoboCop (1987)

Skoro každý koho se zeptám který film je podle něj lepší Terminátor nebo Robocop tak řeknou Terminátor 1 ale pro mě je Robocop mnohem lepší má to podle mě výborný příběh, hudbu od Basila Poledourise, masky, akci která díky brutalitě je realističtější, výborné herce, a do dnes nesnáším tu jednu scénu kde figuruje dodávka, nádrž s kyselinou a zločinec Emil se kterým to udělá nehezkou věc. Tento film je prostě akční sci-fi klasika kterou miluju a zůstane na furt v mé top desítce oblíbených a nejlepších filmu 100%.

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Tohle je pro mě nejlepší film série výborný horor akce oproti dvojce nic moc ale to se dá pochopit každý to musí vidět 100%.

Vrána

Vrána (1994)

Co bych k tomuhle filmu měl víc napsat. Budu opakovat to, co říkají ostatní. Je to prokletý film, ve kterém bohužel zemřel představitel hlavní role Brendon Lee a bohužel nemohl ukázat své herecké výkony v jiných filmech, ale i když tohle je jeho poslední film, tak je taky jeho nejlepší a je to za mě společně s Já, robotem nejlepší film režiséra Alexe Proyase, který tady za málo peněz udělal hodně muziky. Má to skvělou atmosféru, výborný akční scény, hudbu a herecké výkony prostě super film, který by si zasloužil lepší pokračování a pořádný remake. Je to to prostě super film za mě to je 100%.

Spider-Man: Napříč paralelními světy

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023)

Nejlepší film se Spider-manem, to je bez debat. Stejně jako v jedničce je tu naprosto boží animace, skvělé vtipné scény, které dokážou naprosto přirozeně vystřídat ty vážné, akce, postavy a skvělý příběh. Hodně lidí mi říkalo, že tohle je pouze trailer na trojku, tak jestli je to pravda, tak jsem sakra zvědavej, co se bude dít tam, protože tohle je naprostá bomba a nejlepší animák vůbec 100%.

Princ z Persie: Písky času

Princ z Persie: Písky času (2010)

Princ z Persie: Písky času není jen skvělý film podle videohry, ale taky skvělý dobrodružný fantasy, které i po 14 letech má co nabídnou. Je tu fajn akce, hlášky, hudba, efekty a postavy, které si zapamatujete, hlavně ústřední dvojici, která má mezi sebou skvělou chemii a je zábava je sledovat. Co bych víc dodal, já ten film mám neskutečně rád a i když má pár chyb tak já je milerád přehlídnu. Pro mě to jeden z nejoblíbenějších filmů a dokazuje, že jde natočit skvělý film podle videohry 100%.

Deadpool

Deadpool (2016)

Jeden z nejlepších super hrdinských filmů na světě, no prostě skvěla akční komedie. Na dvojku se těším, ale zároveň se bojím toho, jak to dopadne 100%.

Alita: Bojový Anděl

Alita: Bojový Anděl (2019)

Robert Rodriguez režisér, který poslední roky točil jen špatné filmy, které byly buď pro děti, nebo to byly sračky pro dospělé, tak ten teď natočil Alitu, která je dokonala po všech směrech, a to říká člověk, který má rád předlohu a první trailery na tenhle film se mu moc nelíbily. Má to pěkně natočenou akci, hudbu, nádherný svět, ve kterém se film odehrává. Herecké obsazení a výkony a výborné efekty. Podle mě tento film, který je remakem filmu z roku 1993 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal, ale naopak v mnohém překonal. Za mě to je plná palba hvězdiček a dávám si to do oblíbených, už aby byla dvojka. 100%

Ovládací panel
8 bodů