Já tomu musím dát *****. Za prvé si myslím že film je vzhledem k tobě celkem dost realistickej a za druhý PAN KADLEC je geniálně zahranej hajzl :) Asi jedinej film Vaculíka s Tofim na kterej se dá dívat, dvojka už byla celkem o ničem
Taxi, prosím ! (TV pořad) (2002)
Tohle bylo naprosto geniální :D
Saxána a Lexikon kouzel (2011)
odpad!mrdka...
Jurský park (1993)
Můj první film co jsem viděl jako dítě v Kině :)
Kamarád do deště (1988)
Zneužívaný (2011)
odpad!Prý "Dokument" HAHA, nasrat! 0%!
Ricky Gervais: Out of England - The Stand-Up Special (TV film) (2008)
"Fock Off" :D
Senna (2010)
Viděl jsem Speciální Edici a je bomba, pro každého fanouška F1 je to naprostá povinnost a navíc je to velmi silný dokument.
Místo činu (TV seriál) (1969)
Nechápu 59%, seriál o 649% lepší než všechny německá krimi a jednoznačně to nejlepší co Němci natočili.
Tisíc a jedna noc (TV seriál) (2006)
odpad!Nový HIT Nóvy? NASRAT!
Odstřelovač: Odvetná zbraň (2009)
odpad!Neuvěřitelná sračka, film se tváří realisticky ale spíš vypadá jako PC hra. Naprostá blbost, vzhledem k potenciálu filmu musím dát odpad.
Mise na Mars (2000)
Perfektní zvuk, perfektní efekty, krásnej soundtrack, kvalitní herecký výkony, střih a příběh. 56% je málo. 90%
Caruso Show (TV pořad) (1994)
odpad!No tohle byla taky kvalitní mrdka.
DO-RE-MI (TV pořad) (1998)
odpad!Neuvěřitelná sračka ale ty nejvíc dementní lidi jsou nezapomenutelní :D http://www.youtube.com/watch?v=UIzrK2nKlyk&feature=related
Tři oříšky pro Popelku (1973)
Nejlepší ČESKÁ pohádka to určitě není, S čerty nejsou žerty je o dost lepší každopádně tohle je na druhém místě a právem v Kultech mezi pohádkama.
Kdo je kdo (TV seriál) (1992)
***** za díl s Danielem Landou.
Kluci v akci (TV pořad) (2005)
odpad!Tenhle pořad je ve srovnání s Ano Šéfe naprostá píčovina. Ty dva buzíci, co tam jakože vařej jsou neuvěřitelně trapný. A ty jídla nic moc teda. Tohle si může podat ruku s Babicou, ODPAD!!!
Jonah Hex (2010)
odpad!Totální ale totální sračka a nejhorší film Malkoviche vůbec!!! Vůbec jsem nechápal se co se nám režisér snaží sdělit, debilní příběh, debilní scénář, debilní herci, debilní hudba, debilní střih, prostě kdo tomu dá 5 hvězd tak je debil.
Salt (2010)
odpad!Naprosto neuvěřitelná sračka, trochu mi to připomínalo že se tvůrci pokusili udělat druhýho Bourna akorát s ženskou. Katastrofální scénář, naprosto idiotský konec, totální nelogika postav, no prostě odpad!
Jméno růže (1986)
Fantastickej film s opět EXCELENTNÍM Connerym. Film má pouze jednu chybu a to je naprostá herecká nula Christian Slater.
Avatar (2009)
odpad!Odpad, proč? Trapnej příběh, hudba nikde, herecký výkony podprůměrné, režie klasická Cameronovská. Uznávám že ve 3D je to úžasný zážitek ale pamatuju si jenom efekty a to není dobře. Cameron zklamal a pořád jsou jeho nejlepší filmy Terminátor 2, Pravdivé Lži, Propast a Vetřelci.
Pravá a levá ruka ďábla (1970)
Hereckej koncert Spencera a Hilla :D Geniální komedie :D
Veni, vidi, vici (2009)
odpad!Další zkurvenina a další odpad.
Souboj Titánů (1981)
Na to jak je ten film starej je pořád vynikající a oproti novějšímu zpracování je jednoznačně lepší.
Souboj Titánů (2010)
odpad!No tak Worthington byl dobrej ale film stál za hovno. BTW starší film z roku 1981 je ve všech ohledech lepší.
Mazec (TV pořad) (2010)
odpad!NASRAT!
Top Gear (TV pořad) (1978)
Asi jsem nemohl být normální když jsem tomu dával asi před rokem jednu hvězdu, dnes na to koukám a baví mě tom jasnejch *****
Čo na to Mojsejovci? (TV pořad) (2007)
odpad!humus!
Dynastie (TV seriál) (1981)
odpad!SRAČKA!
13. komnata Pavla Landovského (TV film) (2008)
odpad!Landovskýho nesnášim, ožralej blbeček a vůbec žádnej herec!
Tatínek (2004)
Naprosto FANTASTICKÝ dokument o Zdenku Svěrákovi, hodně se mi to líbilo, určitě jeden z nejlepších českých dokumentů