Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Epizody (2011) (seriál) 

Po dvou epizodách je ještě brzo hodnotit. Rozhodně však druhý díl dopadl o poznání líp, než pilot, který byl dost nezáživný. Snad to bude mít vzestupnou tendenci, uvidíme.

plakát

Vyfič! (2009) 

Pustil jsem si to jen kvůli Ellen Page a nakonec to bylo mnohem lepší než jsem sám čekal.

plakát

Počátek (2010) 

Já budu stručný. BOMBA! Chci to vidět znovu.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Show's over, motherfuckers!

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Knížka je jedna věc a film druhá. Jelikož Mikulášovy příběhy zbožňuju, tak jsem šel do kina opravdu s napětím jak tohle dopadlo, protože jsem nepočítal, že se zfilmování zrovna tohohle díla někdy dočkám. Co mě překvapilo ještě víc je celkový výsledek. Tvůrci se drželi věrně předlohy a jen občas odskočili, na kvalitě to však neubralo, ba naopak. Herecké obsazení je dokonalé a lepší snad ani nemohlo být. Moc příjemný film, při kterém mi před očima probíhaly ty kreslené postavičky z knihy a při kterém jsem si vzpomněl, kterou knihu jsem měl v dětství nejraději a kterou si vždycky rád přečtu, protože mi dokonale umí zvednout náladu. Rád brzy zkouknu znova.

plakát

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (2009) (seriál) 

Pilot skvělý, pokud si udrží i nadále takovou kvalitu, tak bude z FlashForwardu další seriálový hit. Potenciál rozhodně má. Po druhém dílu mi nezbývá než ohodnotit..snad toho nebudu později litovat, ale momentálně jsem tak nadšený, že bych těch hvězdiček dal i šest :-) tenhle seriál má atmosféru jako hrom. Po Lostu přichází ABC s dalším hitem

plakát

Prison Break: The Final Break (2009) (TV film) 

The Final Break je to lepší co 4.řada PB nabídla. Jinak to byla nesnesitelná křeč. Seriál měl být ukončen nějak rozumně po 2.řadě. Sona, Scylla a podobné nesmysly už byly zbytečné. Každopádně hl. postava si takový konec nezasloužila. Dal bych 3*, ale jen proto, že je to prostě Prison Break dávám 4*. Vzpomínat budu ale především na první dvě řady, tak už to bohužel je.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Nebylo to špatné. Jsou tam sice slabší momenty, ale vyvažuje to humor Colea a Toxxxe a zajímavé postřehy o českém rapu. Nic světoborného, ale bavilo mě to a to je hlavní.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Mentalistu sleduju od začátku a i po posledním zhlédnutém díle (2x11) se mi nepřestává líbit. Simon Baker má charisma jako prase a i když ostatní postavy mu spíš jen nahrávají a vesměs se celý seriál točí kolem něj a jeho schopností, tak nenudí. Díly točící se kolem Red Johna jsou určitě TOP celého seriálu a je jen dobře, že jsou vysílány jen občas a po malých dávkách, protože díky tomu se divák těší na každý díl s "Red" v názvu :-) Ač nejsem zažraný fanatik do detektivek, tak tahle je jediná, kterou mě opravdu baví sledovat, i díky občasným povedeným hláškám Choa, nebo zamotanosti různých případů. Dám 5*, ale upřímně říkám, že Mentalista až tak vysokých kvalit nedosahuje. Ale za Simona Bakera a za to, že mě seriál prakticky ještě ani v jedné epizodě nenudil, nemůžu jinak.

plakát

Vím, cos dělal v pátek (2009) (pořad) odpad!

Tohle nemůžou myslet vážně. Neskutečně trapný a hloupý pořad.