Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (96)

plakát

Zelená kniha (2018) 

Po dlouhé době film , který mi opravdu pohladil duši. Prostě nádhera.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Tohle byl nejzábavnější film co jsem za poslední rok viděl. Spielberg zvládl nezvyklý scénář skvěle a film působí jako celek absolutně parádně. Velký palec nahoru!

plakát

Mrtvý bod (2015) (seriál) 

Nic moc zajímavého , nápad je dobrý a hodně lidí to určitě zaujme a vtáhne do děje , ale mě to příjde jak jedna z mnoha dalších recyklovaných amerických detektivek. Stačí mi zhlédnout jedna epizoda a pár sestřihů první sezony a mám už udělaný obrázek o seriálu.

plakát

Milada (2017) 

Docela zmatená kompozice a prostřihy. První půlka filmu se spíše podobá Českému století. Od chvíle kdy Miladu zatknou se film docela zlepší. Ovšem výkony ostatních herců jsou spíš podprůměrné a dabing je místy lehce zvláštní. Z příběhu této ženy šlo prostě vytěžit daleko víc. Ale asi se budeme muset spokojit s tímto. (A reklama na minerální vody spojená s komunistickými diktátory? DOBRÝ NO.) 2.8/5 hvězd

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Takovouhle nudu jsem u DC filmu ještě nezažil. Relativně dlouhou stopáž vyplňují nudné bitky a ohrané klišé z předchozích filmů, které už známe. Flash je nuda , Batman je absolutní slabka , Aquaman docela ujde , Cyborg......ehm..co to kurva. Jedina WW alespoň trochu drží tuhle partu tragédů nad vodou. Supermanův opravdu "nečekaný" comeback byla mrdka stejně jako zbytek tohohle filmu. Hvězdu dávám za relativně cool záporáka, ale to je opravdu slabé světýlko v tomto špatném snímku. Doufám že příště se DC trochu pochlapí.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Vizuálně absolutní nádhera , potenciál luxusního vlaku byl naprosto využit. Hlavní zápletka je zajimavá , neřekl bych že zase tak extrémně komplikovaná, ale zase ne průhledná. Nový Poirot se mi velice líbí a obsazení Deppa mě taky príjemně potěšilo. Doufám že Branagh si vezme do parády i Vraždu na Nilu , Vraždy podle abecedy atd.

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Zajímavé povídání , ovšem dokumentaristicky špatně natočené.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Lepší než Futurama? Ne. Super seriál? Jo!