Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Mr. Jones (2013) 

Udajně (tímto slovíčkem se dá zakrýt vše), alespoň podle komentářů, to má býti jeden z nejlepších a nejatmosferičtějších FF za posledních několik let ?! Stručně ...mé škodolibé checht !

plakát

Don't Panic (1988) 

Narovinu si povězme, že je většina obsahu tohoto "hororu" brutálně nadsazená, stejně jako místní hodnocení k němu. Počas sledování jsem si připadal jak v Jiříkově vidění a málem jsem začal taky panikařit. Příběh seč možná zajímavý, avšak nudně zpracován. Člověk nemusí být žádný věhlasný herecký kritik, aby zjístil, že herci hrají velké H... a platí zde více než jinde, že je na ně utpení koukat. Atmosféru, natož nějaký feeling jsem tam ani nepostřehl a o maskách se dá povědět jen to, že i na konec 80tých let jsou hodně amatérské. Špatné pokoukání, opravdu špatné.

plakát

Blood Widow (2014) 

Pokud člověk patří do "klubu" nenáročného diváka, tak si myslím, že nemůže být zklamán. Jak už zde píší i jiní, vykrádá se co se dá, dokonce i hudba. Najdou se zde prvky z Halloweenu, Hellraisera, Omenu, Pátku třináctého a další kopy všeobecně známých i neznámých hororů, žádná originalitka se nekoná. Za jednu z finálních scén, která doslova parafrázuje jednu z finálních scén (i s hudebním podtónem) z Terminátora 2 ...zaokrouhluji na uspokojivé 2*.

plakát

Viděl jsem ďábla (2010) 

Už si ani nepamatuji, kdy jsem filmu udělil plný počet ...To už muselo být někdy hodně dávno. Musel by to být snímek, co uvidím i třikrát po sobě a nebude mi to připadat přinejmenším divné ...Tohle je jeden z nich.

plakát

Maso a krev (1985) 

Z Hauera zde sála totální charisma ...ani v Blade Runnerovi či Stopaři to není tak silné jako tady. A Verhoevena můžu v jakekoli podobě, i kdyby točil jen nějaké užvaněné drama.

plakát

Warriors (1979) 

Parádní " cool " film odehrávající se celý za jediné noci ...skvělá atmosféra, hlášky, charismatická skupinka hrdinů, dobové songy ...a za kamerou Walter Hill, co víc si přát. Jen škoda, že jsou hrdinové v druhé polovině filmu dost často stavěni až do moc kladného světla ...na to, jací jsou to defacto hajzlové, jinak by to bylo za plný počet.

plakát

House of the Dead (2003) 

Nebýt cca desetiminutové nonstop low budget akce uprostřed filmu, kde se to bullet timy jen hemží a padlí zombíci se počítají v řádu stovek + príma flashback jednoho z hrdinů ...tak bych šel s hodnocením mnohem níže. Tohle se Uwemu povedlo ...absurdno chytá nový rozměr.

plakát

Krvavý les (1982) 

Nenechte se zlákat príma plakátem. Tento "Horor" je ještě horší, než popisuje většina zdejších negativních komentářů.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Pro potencionálního diváka, který ještě tuto (šitu) neviděl ...nenechte se zmást zdejším hodnocením, dá se na to koukat ...(Magnusek přibral snad 50 kilo ...) A Krampola žeru v jakékoli podobě.

plakát

Třída - Život poté (2010) (seriál) 

Některé epizody vyloženě vata, ale poslední epizoda, ve které se konečně ukáže Vallo Kirs ...stojí zato.

Ovládací panel
11 bodů