Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (65)

plakát

Příběhy vesmíru (2022) (seriál) 

Nejde ani tak o dokument o vesmíru, je spíše přírodopisný, montuje do sebe spoustu témat a nic není podáno pořádně. Nedokoukáno.

plakát

Noční zvířata (2016) 

To neustálé střídání dějových linií je děsně otravné.

plakát

Hell Fest: Park hrůzy (2018) 

Je tam děsného žvanění kolem, větší polovinu jsem projel dvojnásobnou rychlostí. Kdyby to mělo stopáž 15 minut, bylo by to na 2 hvězdičky.

plakát

Ztracen na Sibiři (2012) 

Neskutečná kravina, měl jsem co dělat, abych dokoukal.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Možná díky tomu, že jsem tentokrát nečetl hodnocení a recenze předem, jsem od filmu moc neočekával. Byl jsem příjemně překvapen, naprosto mi sedl.

plakát

V utajení (2008) (TV film) 

Průměrný americký akční film. Peter Stebbings mi v tom filmu trošku neseděl, neuměl svojí roli zahrát a celkově narušoval jinak celkem věrohodný tým. Jinak je však film koukatelný, i když ničím nepřekvapí.

plakát

Speed Racer (2008) 

U filmu mě nezaujaly ani ukázky. Byl jsem však zvědavý, co tvůrci trilogie Matrix natočili tentokrát. Jedná se o jeden z mála filmů, který jsem nedokoukal. Děj je o ničem, občas zbytečně natahován a ani grafické zpravování efektů se mi nelíbilo. Vše bylo na první pohled "umělé" a snad až na Goodmana mizerné herecké výkony.

plakát

Re - cycle (2006) 

Opět jsem se přesvědčil, že Thajské horory nestojí za nic. Úvodní nadšení při počátečních projevech tajemna rychle opadlo. Angelice Lee jsem její roli nějak nevěřil a bylo to zbytečně natahováno. Pro mne zklamání.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)