Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

To že zabili koho zabili mi přišla ta největší hovadina co udělali. Taky to, že to bylo zbytečně dlouhý a to že Wonder Woman tam ani nemusela být na tu jeji pidi roli. Jinak Jesse Eisenberga jako Lex Luthor bych přirovnala k Heath Ledger jako Joker...Byl tak ujetej až bych mu to fakt sežrala.

plakát

Co s láskou (2014) 

Tak to je první film podle knižní předlohy od Nicholase Sparkse,kterému takhle moc pozměnili děj. Zklamalo mě to. A musím napsat,že je to nejslabší fim zfilmovaný podle jeho knihy.A to jsem si po prvním shlédnutí Milý Johne myslela,že už víc pokazit knižní předlohu ani nejde.

plakát

Coldplay: Live 2012 (2012) (koncert) 

Samozřejmě živý koncert byl 100% lepší,ale prostě už jen to že jsem tam byla a cítila tu euforii mě nutí dát 5 *.Byla to nádhera a je zázrak technologie jak kvalitně dokáže zaznamenat to co na těch koncertech je.Ale stát tam bylo úplně o něčem jiném. Kdo tam byl,vím o čem mluvím.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Ač zajímavý film velkých rozměrů tak přesto bych ho minimálně o takových 40 minut zkrátila. Scorsese nikdy nenudí,ale co je moc to je příliš.A s politováním musím napsat,že jsem opravdu měla co dělat aby mi v jednu chvíli hlava nespadla a já v kině neusnula. Ale jinak naprosto a zcela jsem se bavila. DiCaprio mě osobně zklamal jenom v jednom jediném filmu a tím byl TITANIC.Jinak mě od té doby stale jen překvapuje a překvapuje.Je to pan herec. To si myslím. Nevím jestli si Leo vybírá tak dobré role a nebo si role vybírají jeho. Film byl pro mě bomba,ale být o něco kratší, byl by asi za 5 hvězd.Ale někdy na těch hvězdičkách přeci jen zaleží míň než víc.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Teprve včera,když jsem tento snímek shlédla potřetí tak jsem teprve docenila tento skvostný kousek.Některý film musím prostě vidět víckrát abych dokázala pojmout vše co je třeba.Tak že jsem přehodnotila a ze tří hvězdiček měním přímo na pět. Ta hudba a výprava...a herecké obsazení...aaaaaaaach jako bych v tom Řecku opět byla.Pela je nádherná i po těch tisíciletích.Když jsme byli u hrobky Filipa jediné čeho jsme litovali bylo,že tento film jsme neměli s sebou abychom se na něj podívali. Myslím si,že tento snímek je hodně podceňovaný.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Je pravda,že to nebylo dobré jako 1.díl...bylo to lepší než 1.díl,ale přesto mně tady v 2. dílu něco nesedělo.Sice fajn vtípky i dramatično,ale...Asi to, že ten Loki je fakt takový hajzl nebo to,že Jane přežila mi prostě vadilo.Nevím ale něco tam bylo špatně,ale jinak se mi film z celkového hlediska líbí.Jsem zvědavá na pokračování.A to moc zvědavá.

plakát

Rivalové (2013) 

Musím uznat,že i ve mně jako v ženě a člověku neznalém aut a formule tento film zanechal hodně silné pocity.Líbilo se mi,že to bylo opravdu životopisné drama.Moc povedený snímek.Režie,hudba i výběr herců.Po filmu jsem zůstala sedět na prdeli.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Byl to velice dobrý film...a kniha také.Myslím,že děj nebyl zase tak těžko k pochopení.I když můj doprovod do kina řekli, že to nepochopili vůbec a že prý se mi to snadno řekne když jsem četla knihu.Ale to není tím.Prostě trochu jsem nepochopila ve filmu to,že to ukončili posledním příběhem.Já si teda myslela,že tím pádem když kniha končila prvním příběhem spisovatel v knize chtěl naznačit že když se něco změní v počátku tak potom změníme celou budoucnost,ale je možné že to mělo mít větší hloubku a myšleno to bylo jinak.Každopádně masky byly naprosto špičkové. Vyplatí se počkat si na závěrečné titulky a ukázku kdo koho všeho hrál. V příběhu Sonmi -451 jsem nepoznala Hugh Grant, Halle Berry a Jima Sturgess.Film stojí za vidění.