Hansolo35

Milan Jech

okres Sokolov

ICQ: 330666943

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
    • 2.12.2011  23:28
    Poprask na silnici E 4 (1979)

Rád se podívám i na starší neznámé filmy, ale tenhle je teda opravdu hroznej. Křečovitý humor bez vtipu. Dialogy mezi "dělňasy" psal asi nějaký člověk, co žádného v životě nepotkal. Ani se nedivím, že některé známé tváře dabovali úplně cizí hlasy. Zřejmě se za tenhle film herci styděli. Ani se jim nedivím. Taky bych se snažil zapomenout.

• 28.11.2011  17:51
    Souboj Titánů (2010)

Ah Die...laciní animáci ze kterých nejde strach, hloupé žvásty jako ze seriálu...to se hned tak nevidí. Nebavilo mě to, víc strašidelné byly ty původní potvory. Tenkrát to mělo příběh, atmosféru, vtip i strašidla. Tady není nic, než zpomalené záběry a pompézní hudba. Proč? Protože to nemůže nic jiného dát. Bezbřehá nuda k pláči.

• 26.9.2011  07:03
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Prvni dil posledniho se mi docela libil. Nelibilo se mi to rozdeleni na dve casti. Prilis okata snaha vytahnout co nejvic penez z kapes. Druhy dil se opravdu povedl. Az na par minut rozhovoru Harryho s Brumbalem to byla jizda. Nenudil jsem se ani chvilku. Epicka bojova scena byla pravda dost podobna utoku na Helmuv zleb, ale i tak dobre. Par nesrovnalosti tam bylo (na uzemi Bradavic neni mozne premistovani ap.) I tak davam plny pocet.

• 22.7.2011  22:30
    Straka v hrsti (1983)

Ano, divím se, že za komoušů mohl vzniknout. Ne, nedá se na to dívat ani po letech. Naprostý blábol, který zřejmě bavil jenom tvůrce a herce. Podle mě museli všichni hulit, jako o závod :-D

• 22.7.2011  22:27
    Vyhnání z ráje (2001)

Ne, nedá se na to koukat. Hovadina! Samoúčelná nahota. Dokonce (nebo právě proto) bez špetky erotiky. Nuda.

• 20.7.2011  09:26
    Blázni a děvčátka (1989)

Vcera jsem film videl poprve na cs fimu. Celkem prumerne dilko s prumernymi vykony. Herecky vykon Milana Simacka nebyl nijak presvedcivy a prislo mi, ze ta postava byla ve filmu uplne zbytecna. Zrejme jen kvuli zachovani nepodareneho nazvu. Film kopiruje sablonu Lasky mezi kapkami deste, ale je takovy nemastny, neslany. Snad az na klukovske seznamovani s divcim telem. Tam to zajiskri a je to dost uveritelna scenka. Jen hlavni predstavitel je na to nejak moc mlady a moc si nedokazu predstavit vyspelou holku v jejim veku, jak se zajima o takove holatko :-) To by se musela hodne nudit.

• 18.7.2011  22:35
    Bez soucitu (2010)

Viděl jsem to teď na HBO HD. Nemám nijak rád akční filmy, ale tenhle se mi líbil. Travolta vypadá tvrďácky a pěkně mu to šlape. Má to hlavu a patu. Ta bazuka byla trošku ulítlá, ale u mě dobrý.

• 25.5.2011  21:56
    Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)

Po porovnání všech čtyř dílů se mi jednoznačně jeví nejlepší jednička a dvojka. V tomhle díle je pár (hodně) logických nesrovnalostí, ale jinak na to rád koukám a udrží to v napětí od začátku do konce. Chtělo by to ovšem trošku upravit a okleštit dialogy. Kolikát se plká úplně o ničem. No na ukecanost trojky to zatím ještě nemá. Naštěstí.

• 25.5.2011  21:52
    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Co se dalo čekat po uměle natahované trojce? Přesto mě děti umluvily na návštěvu pokračování. Po shlédnutí traileru jsem se trochu i těšil. Třeba to nebude tak hrozný. Bylo...nuda, nuda, nuda...a kapitán Jack Sparrow. Tentokrát to však nemohl zachránit ani on. Tvůrci vynechali skoro všechny postavy, včetně námořníka s dřevěným okem a jeho kámoše. Postavit film na jediné dobré scéně s mořskými pannami je dost slabota. Tři hvězdy dávám jen, protože jsem už viděl daleko horší filmy (třeba Piráty 3). Tenhle neurazí ani nenadchne. Dokonce neoslnil ani mou malou dceru, která je skalní fanynka Jacka S. Dokonce ani G.Rush nebyl nijak démonický. Jako by to ani nebyl on. Léčky a nástrahy proti dalším léčkám se tu nekonají. Taky celkem není proti komu. Penelopa je tam pátý kolo u vozu. Trošku mě irituje ta uprděnost tvůrců. Ňadra mořských pannen musí být zakrytá. Ovšem upečení námořníka na lodi a zabíjení je vidět celkem normálně. 3D je jen nápis na plakátu a vstupence. Na 90% filmu jsem koukal s 3D brýlemi na čele. Kromě opakovaných scén s šavlí tam vůbec nic ve 3D nebylo. Škoda, určitě by se z toho něco dalo vykřesat. Zase na druhou stranu...nevlála tam americká vlajka a Jack neřeší rodinné problémy. Takže si ty tři hvězdy zaslouží určitě.

• 5.4.2011  22:54
    Jedna ruka netleská (2003)

Jeden z nejlepších cz filmů poslední doby. Má to šťávu, má to vtip. Čas od času si to pustím znova v vždycky se skvěle pobavím. A Trojanův Hitler prostě nemá obdoby-v USA by to byl Oskar. Bohužel nejsme v američke. Proč to ale srovnávat se Samotáři? Mě zrovna Samotáři moc nenadchli. Pár dobrejch hlášek a film celkem o ničem. Jedna ruka netleská je určitě lepší!

• 8.3.2011  20:34
    Vetřelec (1979)

Jel jsem na film do kina v Chebu na motorce a zpátky jsem byl doslova v šoku. Ruce se mi na řidítkách klepaly a zimou to nebylo. Po pár letech už film nikoho nešokuje, ale tenkrát (za totáče!!!) to byla koncentrovaná hrůza a děs. Jen vylíhnutí "prcka" bylo něco do té doby neviděného. Druhý díl byl také dobrý a pak už to mělo prudce sestupnou tendenci.

• 4.3.2011  10:38
    Blade Runner (1982)

Film považovaný za kultovní, ať už se za tím kolikrát skyje cokoli. Přišel jsem, viděl jsem, nenadchlo mě to. Sci-fi mám rád, ale žádnou zvláštní atmosféru jsem nenasál. Šeď a nuda. Mám rád "hardů sci-fi a nejsem milovník sci-fi stylu Terminátor, Radiátor atd. ale tohle teda není můj šálek kávy. Raději méně efektů a temnosti více příběhu.

• 4.3.2011  10:33
    Motýlek (1973)

Souhlasím s Mattym. Film celkem o ničem. Nuda. Pořád jsem věřil, že se to rozběhne, ale nerozeběhlo. Spíš jsem těch dlouhých 151 minut přetrpěl a snažil se rychle zapomenout. Něco jako Havlovy hry. Všichni se u toho nudí, ale nahlas to nikdo neřekne.

• 28.2.2011  20:59
    Cesta do středu Země (2008)

Pominu-li hromadu nelogických zjištění hrdinů jde o překvapivě svižný snímek. Šel jsem na to jako doprovod 6-ti leté dceři a i mě se to líbilo. Některá "fakta" člověk těžce vydejchá. Příklad: v prázdné jeskyni žije společně s kostrami svých kolegů tyrannosaurus. Zřejmě mu stačí jedno jídlo za 4 roky. Naposledy sežral Maxe. V podzemní kapse existuje "terárium" s bohatou, prehistorickou faunou a flórou-přesto se každých pár let zvedá uvnitř teplota na 90°Celsia. Kde se tam tedy vzal život? Těžko říct. Hrdinové při hledání správné chodby dorazí na kraj propasti hluboké 70 metrů. Ani je nenapadne se jít podívat do dalších dvou chodeb. Ne, spouští se do té propasti. Čím? Hlavní hrdinka má lano v batohu...ale ne dlouhé 70 metrů. Spouští se všichni najednou a jedno lano uprostřed. Má tedy v batohu min. 280 metrů lana. Kromě něj nese vodu, baterky, jídlo atd. atd. Má vždy vše po ruce. Zřejmě má v batohu i ručník. S takovou holkou je radost jít na výlet :-D Ale oproti jiným emerickým filmům jsem se pobavil a nesmysly vysloveně neuráží. I když se zase řeší láska syna k otci-asi s tím mají amíci vážné problémy. Je to v každým jejich filmu, stejně jako vlajky a vlastenectví.

• 13.1.2011  12:06
    Divná sešlost (2006)

Jednoznacne nejhorsi film, ktery jsem nedobrovolne videl az do konce. Cerno-americke filmy jsou vetsinou mizerne, ale tenhle skvar je na spicce zebricku. Unyle nabozensko-romanticke plky, ktere by snad zadny normalni clovek z pusy nevypustil. Pri zanicenem, nacionalistickem blaboleni teticky jsem uz jen skripal zuby. Ani komedie, ani drama. Odpad!

• 15.11.2010  20:12
    Hvězdná brána (1994)

Seriál je hrozný odpad. Nechápu, že seriálu předcházel tenhle skvělý film. Tady Emmerich překročil vlastní stín! Po dlouhé době opravdové sci-fi s perfektním zakončením. Na DVD přidali nějaké vystřižené scény a tak vřele nedoporučuju kupovat. Udělaly z pěkného filmu akční blbinu. Ale takhle zprznil vlastní filmy i George Lucas. Po přidání nových scén už nejsou Star Wars to, co bývaly. Chybí jim ta patina.

• 15.11.2010  20:06
    Den poté (2004)

Mám-li plný barák dřevěného nábytku, tak budu topit knihami. No, co se dá čekat od amíka :-D Teda aspoň ve filmu. První půlka dobrá, druhá půlka srágora. Poslední dobou je v každém filmu hlavní linie rozpor mezi otcem a synem. Končí to velkým porozuměním po přestálých peripetiích. Asi s tím mají amíci problémy a tak se to svým tupým dětem snaží vtlout do hlavy pomocí filmu. Už aby se jim to povedlo, protože to začíná být na prvním místě i v animákách. Lepší koukat do krbu :-D

• 15.11.2010  20:01
    Den nezávislosti (1996)

Ať do toho američani vrazili kolik chtěli, tak tohle je hnus! Céčko s obrovskými náklady. Bez vtipu a nápadu. Triky všechno nezachrání. Viděl jsem jednou a už to nikdy vidět nechci! Pytlíky na zvracení do pohotovstní polohy!

• 15.11.2010  19:57
    Godzilla (1998)

Godzilla je impozantní. Film typicky "emerický" (nebo snad Emmerichovský). První půlka filmu docela jde. Jakmile se začne uměle nastavovat, přidávat hromady godzillích "miminek"...tak tam už to skřípe. Jako by se režisér neuměl rozhodnout, co vlastně chce točit. Jestli béčkový horror (název třeba Godzillky útočí), nebo akční film (honička Godzilly a taxíku). Některé logické momenty (spíš na hlavu, než logické) se opakují ve všech filmech. Příklad: auta se startují na poslední chvíli, ale zásadně s rozsvícenými světly (když mi jde o život, tak se rozhodně líp a rychleji startuje se zhasnutými). Další: když se přes dveře dobývá "cosi" /vetřelec, nebo godzillka), tak dveře z druhé strany rozstřílím, aby se jí pak lépe vyrážely. Ach jo...no, koukat se na to dá. Na rozdíl ode Dne nezávislosti na který se nedalo koukat bez pytlíku na zvracení v pohotovostní poloze :-)))

• 20.10.2010  20:23
    Moon (2009)

Ke štěstí nepotřebuju 100% triky. Stačí mi i kašírovaný kulisy a levnější počítačový triky. Důležitý je příběh. Myšlenka sama o sobě zajímavá, ale...něco tomu chybí. Hudba evidentně zkopírovaná ze Solarisu. Stejně jako Solaris má film podobnou atmosféru totálního oddělení od mateřské planety, pocit samoty...zoufalství. Jenže... by se z toho dalo dostat víc. Sam hraje tu svojí "první" verzi dobře, druhá už je taková rozpačitá. Nebo je to divně sestříhaný? Těžko říct. Film se mi líbil, ale podruhý bych se na to podíval jedině náhodou a asi na něj za pár dní zapomenu. Což se mi u opravdu dobrýho filmu nestává.

• 28.3.2010  20:10
    Znamení (2002)

Jedna hvězdička za jakous takous atmosféru strachu v některých pasážích. Jinak to odvrácení od boha a pak zase pokání a v podstatě boží pomoc...to je na: "Připravte si pytlíky na zvracení do pohotovostní polohy!" Celkově brak s tématem rodinné lásky a hrdinného otce. Omílané téma skoro ve všech amerických filmech. Je vidět, že mají v rodině problémy.

• 30.12.2009  22:22
    Avatar (2009)

Úchvatné a naprosto geniální! Pro mě jako milovníka klasické, staré sci-fi to bylo něco opravdu nádherného. Svět, který Cameron vytvořil a předvedl v plné kráse žije svým vlastním životem. Odcházel jsem z kina po dlouhé době doslova nadšený. Mě by tedy ke štěstí stačily první dvě třetiny filmu. Seznámení s přírodou, avatary, domorodci...to všechno je prostě parádní a dechberoucí podívaná. Ekosystém Pandory je promyšlený a živoucí. Příběh uvěřitelný. Vždyť jakékoli nerostné bohatství znamená pro domorodce vždy zkázu. Během brutálního útoku se před očima promítne Vietnam i genocida indiánů. Zoufalství v očích domorodců je pravé a nefalšované. Kdo v tom vidí jen jednoduché dílko pro celou rodinu, tak asi nevidí srdcem. Dokonce jsem přežil těch 166 minut i otravné 3D brýle na nose. Mohli by vymyslet jiný způsob 3D technilogie.

• 14.12.2009  20:35
    Slimáci (1988)

Film je prostě takový béčko. Ale svého času se dala sehnat knižní předloha a ta byla trošku tvrdší. Kniha by dostala 3.5 hvězdy.

• 14.12.2009  20:21
    Čarodějův učeň (1977)

Naprostý souhlas s Limou. Jako dítě jsem u toho měl husí kůži jako pralinky. Krrabatte...to mi zní v uších ještě dneska! Tenhle horrůrek se opravdu povedl. Námět i zpracování za pět (hvězdiček). Natočit to tenkrát amící, tak to byl pěkný trhák...holt v našich poměrech to "jenom" děsí děti :-D

• 14.12.2009  20:17
    Galaxy Quest (1999)

Vtipný americký film? Nemyslitelně! Opravdu? Tak Galaxy Quest je výjimka z pravidla. Hvězdné herecké obsazení, originální námět, výpravné scény...mám ten film rád a už se těším na DVD. Hned si ho půjdu koupit. Máme to doma ještě na VHS a občas si ho pustíme když se potřebujeme odreagovat a pobavit. Plný počet hvězdiček!

• 14.12.2009  20:09
    Paprika (1991)

Krásné holky krev a mlíko. Žiletky jen v podpaží. Tak to je paráda! Herecké výkony nejsou slavné, ale je to taková porno obdoba Quentina Tarantina-tudíž se to ani neočekává. Důležitá je nestoudně odhalená nahá kůže na nesilikonových vnadách hlavní představitelky. A těch tam uvidíme dost a dost. Má to děj, je to sexy. Některé scény si pamatuju i po takový době a viděl jsem to kdysi jen jednou. Pět hvězd to nebude, ale čtyři si krásná Debora určitě zaslouží :-)

• 27.11.2009  06:30
    Hellraiser (1987)

Velice velká chujovina. Tak se mi to jevilo před lety, kdy jsem to viděl poprvé a nyní je to ptákovina ještě větší.

• 16.9.2009  13:42
    Cesta Černého měsíce (1986)

Teď jsem tenhle starý škvár viděl na nějakém filmovém kanále. Při pohledu na obal jsem se potom až lekl. Ale ono to není OD Johna Carpantera, ale PODLE Johna Carpentera. Což není totéž. Naštěstí. Člověk by neřekl, že v tomhle může hrát T.L.Jones. A ono jo. Linda Hamilton kromě Terminátora v ničem lepším nehrála, takže jsem se ani nedivil. Prostě céčkovej akční filmeček, kde nikdo nehraje a auto je škaredý. Kam se hrabe na design našeho Feratu. Jedna hvězdička za trochu zábavy z trapnosti celého snímku.

• 19.8.2009  22:14
    Jak vykrást banku (1964)

Komedie dobrá. S hrůzou jsem očekával český dabing Faltuse a bohužel se moje nejčernější obavy potvrdily. Ten dabing je naprostá katastrofa! Nejen, že mu není rozumět, ale navíc vysloveně šišlá (čože apod.). Tón hlasu je jako Filipovský,ale to je všechno. Přepnuli jsme na původní jazyk s českými titulky a ten dabing už nechci nikdy slyšet. Mě osobně nevadil Krampol v Rabínu Jákobovi. " Proboha, za co jste převlečený?" "Za žida, jako vy!" "Já mám štrajml, vy máte štrajml. Já mám pejzy, vy máte pejzy!" U toho jsem se válel smíchy. Filipovský to není, ale bylo rozumět a neuráželo mě to. Faltus to nezvládl. Za komedii dávám plný počet hvězdiček. Za Faltuse odpad!

• 27.6.2009  21:30
    U nás na farmě (2004)

Právě na to koukám na Nově. Animace jako dětská hra z pc, tisíckrát omílaný a opakovaný příběh. Což to jsem si u amerických filmů zvykl, ale že zcela zjevní býci (Ben a Otto jsou mužská jména a navíc mu říká tati) mají vemena, tak to je vrchol! Když už jsou amíci tak prudérní, tak proč pohlavní znaky prostě nevynechali? Nebo v životě neviděli býka a mysleli, že vemena mají obě pohlaví :-D Jedním slovem trapná ostuda!