Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Chudáčci (2023) 

Velká pochvala pro Emmu Stone, že do tohohle šla. Dafoe neumí nepotěšit a Ruffalo si to hodně užíval. Škoda, že dekonstrukce byla zaměřena jen na sex, v souladu s dnešní feministickou ideologií. Hudba někdy vyloženě nepříjemná.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Ne, ne, ne. Nápad dobrý, realizace hrozná. Komedie to není (jediný vtip "konečně jsem se zapojil") a jako thriller slabé. Tvůrci "sociálních satir" snažících se vyjádřit k nějakému palčivému tématu nechť si nejdříve pustí třeba Truman Show. Hudba uspávající. A u filmů běžících na velkém plátnu bych očekával, že nebudou točeny na kameru s mizerným rozlišením.

plakát

Anděl na horách (1955) 

Nenene, celá ta linie s prověřováním budoucí snahy mi přijde vrcholně trapná.

plakát

Barbie (2023) 

Skvělý Gosling, velmi dobrá Margot, feministické poselství nijak nevadilo (na prdel dostávaly i ženy a popis toho, co všechno ženy musejí a zároveň nesmí, byl nejlepší část scénáře). Výborné přebíračky z jiných filmů (Vesmírná oddysea super) a celkově skvělá zábava. Jen kvůli té závěrečné scéně s autorkou Barbie nedám pět, tam se to moc nepovedlo.

plakát

Columbo - Zapomenutá dáma (1975) (epizoda) 

Dost smutný, ale právě proto jeden z nejlepších dílů. Klobouček před Janet Leigh, ale i John Payne byl brilantní.

plakát

Zoubková víla (2022) 

Animace jako v dobách jedničky, případně dvojky Toy Story. Hlavní hrdinka lže, krade, cpe se čokoládou (a je tedy tlustá ...), synáčkové ekologického aktivisty taky k pohledání, no a strašení tam je, ne že není. Tak do těch 5 let věku asi dobré.

plakát

Ve stínu (2012) 

Nerealistický děj a závěrečná sebevražda (rozhodnutím, ne provedením) hlavní postavy z něj dělá naivního idiota.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Ne, bohužel ne. První část jako komedie (šišlavé šilhající čarodějnice à la Troška), poslední třetina jedno velké jakobyhorrorové WTF. Závěrečná píseň za nula. Body dávám za jen Kubařovou (to je tak nádherná ženská ...) a Javorského (nádhernej chlap).