Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Cheri Caffaro

Blonďatá kometa, která zazářila v 70. letech minulého století ve snímcích svého manžela Dona Schaina. Představitelka sebevědomé, statečné Ginger, která v boji se zločinem udělá cokoliv... a když to nezabere tak se prostě svlékne :o)

Barbara Crampton

Další blonďatý kotě, který padne-li do rukou padouchů dokáže probudit i v tom nejzbabělejším muži rytíře a touhu ji zachránit... Když si ale ve snímku Ze záhrobí vezme ten sexy SM obleček, budete potřebovat zachránit vy :o)

Laura Gemser

Černá Emanuela, která svým uhrančivým pohledem dobyla videopůjčovny 70. a 80. let minulého století a srdce fanoušků italských erotický béček... céček... déček... i horších snímků...

Lana Clarkson

Už navždy v mém srdci zůstane jako královna všech barbarů... co na tom, že neuměla hrát. Když polonahá se svým mečem likvidovala jednoho paducha za druhým, člověk si ji prostě musel zamilovat.

Monica Bellucci

Už nám holka trochu stárne... ale pořád je to kočka... a studovala práva jako já... jenže já je dokončil heč :o) ...na druhou stranu zas nevypadám jak Monica Bellucci :o(

Jodie Foster

Dnes už je to taky babča, ale kvůli téhle herečce se kdysi střílelo i na prezidenta USA... klobouk dolů, to si do životopisu může napsat málokdo!

Kate Winslet

Skvělá herečka... možná nejtalentovanější herečka současnosti a jen co jsem si tu postěžoval, že je nedoceněná... vyhrála Oskara :o) Jen málo která současná herečka dokáže diváka ve filmu tak uhranout... aniž by se svlékla :o)

Scarlett Johansson

Poznal to i Woody Allen... ta holka je prostě kus! Jo a navíc umí hrát...

Jessica Biel

Jedna z nejkrásnějších hereček dneška... jen už by se mohla konečně svléknout... ehm.. totiž chci říct, že by mohla konečně dostat pořádnou roli!

Sophia Loren

Bohyně 60. a 70. let minulého století... nejkrásnější žena v dějinách filmu a taky skvělá herečka... ach jo... minuly jsme se jen o několik desetiletí :o(