Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (140)

plakát

Fighter (2010) 

Vcelku klasický boxerský film o outsiderovi, který si na titul sáhl. Je ale podán zajímavě a místy dost vtipně. Jen o Christiana Balea mám strach. To si opravdu vybírá role podle toho, kolik do nich bude muset zhubnout?

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Tento seriál mi nepřijde ničím zvláštní. Dá se na něj koukat, když chce člověk zabít trochu času, ale celkem si myslím, že je to spíše průměr.

plakát

Noc patří nám (2007) 

Film spíše toho klasického střihu, kdy přesně víte, k čemu a kam film směřuje, ale stejně je příjemné sledovat cestu, kterou se tak děje. Phoenix opět výborný, Wahlberg mi přijde trochu bezkrevný.

plakát

Šaráda (1963) 

Cary Grant jako vždy sympaťák a Audrey jednoduše k sežrání, ale příběh svými zvraty z dnešního pohledu už moc ničím nepřekvapí.

plakát

Chyťte zloděje (1955) 

Jak mám podobné staré filmy ráda, tak tento mě moc neoslovil. Chemie mezi Grantem a Kelly se mi zdála slabá a detektivní linie také nebyla příliš nápaditá. Snad jen ta atmosféra přímořského letoviska byla fajn.

plakát

Na vlásku (2010) 

Příjemný klasický animák, u kterého děj pěkně plyne, postavy jsou sympatické s dobrými hláškami, jen ty písně bych si pro příště odpustila. Ale možná je to tím dabingem.

plakát

127 hodin (2010) 

Hodnotím spíše to, jak se celého námětu Danny Boyle zhostil, jak dokázal natočit chlapa uvězněného několik dní ve skalách se zaseknutou rukou tak, že je stále se na co dívat. Kdybych měla hodnotit, jak se mi film opravdu líbil, jak na mě zapůsobil, musela bych jít s hvězdami dolů.

plakát

Priest (1994) 

Velmi krásný film, který dané téma vykresluje naprosto normálním, obyčejným a hlavně věrohodným způsobem.

plakát

Jménem krále (2009) 

Tak tenhle film nezachránil ani Karel Roden. Zkazilo se snad úplně vše: podivně natočené a sestříhané scény, které podbarvuje ohromně dramatická hudba i ve chvílích, kdy se absolutně nic neděje, dialogy, které pomalu ani nedávají smysl, herci, kteří přemýšlí, čemu se to proboha upsali. Jen ta stopáž je milosrdná.