Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Poslední recenze (421)

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Půjdu proti proudu. Dám trošku jiný pohled než všichni okolo. Odsuzovat a ukazovat prstem umí každý, ale v tomto "dokumentu" není žádný prostor pro jiný pohled než nesympatizovaní s hlavní postavou. Víte o co mi jde, když vezmete Třeštíkovou, tak máte možnost díky nestranným informacím sympatizovat s nepoučitelným recidivistou Reném nebo feťačkou Katkou, ale tady dostanete jeden nelichotivý pohled, kterému je lehké se zasmát, ale žádnou možnost se s postavou alespoň v něčem ztotožnit nebo mít možnost pochopit její konání nebo si to u sebe obhájit není zde žádná otevřená zpověď. Hraná forma ztrácí na jakékoliv autentičnosti. Je zde prý cca 30% realných záběrů a já se nemohu zbavit dojmu, že amatérský herec Dalibor přehrává "jako" scénky ze svého života, které filmařům přisly fajn a vlastně ani netuší do čeho byl vmanipulován. Možná ani netušil, že to bude vydáváno za dokument. Celou stopáž sledujete film, který má být ledovým epilogem přesměrován na dokument. Proč to tam jako bylo? Měl snad hodný pan režisér ještě více ukázat prstem na toho, kdo je tady ten špatný?? Víta Klusáka jsem měl rád, ale tímto mě vyloženě naštval. Není zde jakýkoliv prostor pro Dalibora a jeho obranu napadá mě jedna drobná scéna. Třeba v rozhovoru na Seznamu jsem nabyl dojmu, že ústřední hrdina je panic a nebyl jsem sám (pecka kombinace s náckovstvím že jo) a po projekci jsem se dozvěděl, že Daliborovi zlomila srdce jedna žena, se kterou se 3x vyspal než se vrátila zpět k manželovi, což pár sedící za mnou komentoval zklamaně "jé, já myslela, že to byl panic" a takových podivností bych našel více. *Musel jsem udělat Edit tohodle komentu. Vadí mě jednostranný portrét, ve kterém není možnost se obhájit. Uspokojení bych našel v tom, že se pak ukáže že to měla být hraná sonda do našich životů abychom si uvědomili jak jednoduché je někoho odsoudit na základě jednoho pohledu. Takže apeluji na všechny, co hanlivě komentují pod trailerem "co to je za individum", ať začnou používat mozek a přemýšlet nad informacemi, které dostávají. Což se dá aplikovat na jákékoliv dění např. na internetu.

plakát

Paralelní světy (2012) 

2 za občasné krásné scenérie. Strašně zkratkovité. Spousta nelogičností. Mimochodem kde si ustřední dvojice zasouložila ? v horách pod skálou ? He

plakát

Wolverine (2013) 

3,5* ....taková 70tečka.... Mě to sedlo do nálady.

Poslední hodnocení (6 025)

Bratři (2023)

17.03.2024

Její tělo (2023)

11.03.2024

Griselda - Adios, Miami (2024) (epizoda) (E06)

04.03.2024

Griselda - Ztracený ráj (2024) (epizoda) (E05)

04.03.2024

Griselda - Střední management (2024) (epizoda) (E04)

04.03.2024

Griselda - Vzpoura v Mutiny (2024) (epizoda) (E03)

04.03.2024

Griselda - Bohatí běloši (2024) (epizoda) (E02)

04.03.2024

Griselda - Dáma přichází (2024) (epizoda) (E01)

04.03.2024

Smrtelné zlo: Probuzení (2023)

29.02.2024

Reklama

Poslední deníček (3)

Schůzka v kině Lucerna

V Lucerně to proběhlo velice dobře. Provozovatel je pozitivně nakoloněn k tomu, aby zde probíhali nadcházející projekce.  Velkým plusem je počet míst, kterých je rovná dvoustovka. Digitalizací proběhne celý sál včetně výměny surroundu za nový a kvalitnější. Výběrové řízení na digitalizaci již zná vítěze, který by do 14 dnů měl předložit plán a termín ukončení digitalizace. Předpokládány konec digitalizace podle provozovatele je kolem začátku prosince. Do této doby se Brněnští fanoušci musí s technicky náročnějšími snímky (zvuk, obraz) ve free csfd projekcích prozatím rozloučit ale po obnovení provozu Lucerny se snad (+/-)dočkáme souběžných projekcí jako v Praze. (doufejme :))