Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (226)

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Já jsem liberální anarchista (a antikomunista), tudíž mě to trapné video, urážející liberály, klasickou výmlovou, dluhy, dost urazilo, za komunismu si moje rodina hodně protrpěla, toto, až fašistické video, bylo trapné (kundera/porno)

plakát

Big Lebowski (1998) 

Je to ten typ komedie, kde se smát nestíháš, protože hltáš "S Ježíšem se nevyjebává!" | 9/10

plakát

Uprchlík (1993) 

Ano, výborný film, opradu povedený a vtáhne vás do děje, ale Tommy Lee Jones si oscara nezasloužil, avšak to nic nemění na kvalitě

plakát

Zpívej (2016) 

Bohužel, nejlepší na tom filmu byla píseň Dream On

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Jelikož mám nulovou psací schopnost, tak zkopíruji MikeCool: Oproti předešlým dvoum dílům Toy Story, mi ten třetí příjde až zbytečně akční a bez kouzla "pohádky"

plakát

Shrek (2001) 

Moje 3. nejoblíbenější (spíše dospělácká) pohádka, se skvělými narážkami | 8.5/10 5*

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Já jsem šel na tento film do kina, aniž bych si přečetl, o čem to je, a celkem mě to překvapilo, a bylo z toho toto, Jake a Heath nejsou 'ti klasičtí buzíci' se zápěstím alá leklá ryba, hlasem jako by mu někdo drtil koule (po cartmanovsku) kleštěma, nelíčí se, ani další stupidní stereotypy, chovají se jako každý jiný, ale, žije v Texasu, kde je asi nezákoný šukat někoho jinýho, než svoji manželku nebo ovci (nemusí se to vylučovat), a zabijí ho, Heath (alias Ellis) se z toho nedokáže dostat, abych citoval konec filmu, kde se Heath dotýká pohledu z Brokeback a řekne "nezapomenu"

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Z úcty k hercům dvě hvězdy, jinak mě nebaví film (ani kniha), který postupuje něják takto: "Jeden krok, 2. krok, 3. krok., 4. krok, otočení se na....levou stranu, k dubovému, stosedmaosmdesát let sterému buku, či dubu, či lípě, či jasanu, či topolu, který na sobě měl 1 rýhu, 2 rýhy, 3 rýhy, 4 rýhy,......188 rýh, radši to přepočítám .....bylo to správně, ale přece jen do třetice všeho dobrého.....188 rýh, stojíme na 1 kamínku, 2 kamíncích, 3 kamíncích..... 1 124 455 kamíncích..."