Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (6)

Lída Baarová

Lída Baarová (2016)

Už od chvíle, kdy jsem se dozvěděla o natáčení tohoto filmu, jsem se na něj těšila. A instinkt mě opět nezklamal. Shlédnuto jedním dechem. Příběh Lídy Baarové jsem znala jako mnoho lidí pouze z doslechu, nikdy blíž jsem se o něj nijak nezajímala. Byla to pro mě jen herečka paktující s nacisty. Ovšem nikdy nic není tak, jak se na první pohled zdá…. Táňa opět potvrdila, že je paní herečka. Pavel Kříž mi v roli Hitlera moc neseděl, ale na celkovém skvělém dojmu to neubralo.

Očista: Volební rok

Očista: Volební rok (2016)

Mě tenhle námět prostě pořád baví! Trojka nás nechala nahlédnout do politického pozadí Očisty a mě nezbývá než doufat, že se setkáme i počtvrté...

Bláznivá, zatracená láska

Bláznivá, zatracená láska (2011)

Copak se asi přihodí, když se chlap ve středním věku dozví, že mu je manželka nevěrná a chce se rozvést? Začne blbnout. Steve Carell v roli zoufalého a zlomeného muže nikdy nezklame. V tomto případě mu navíc zdatně sekunduje Ryan Gosling vypadající jako z Photoshopu jako vždy sexy a nad věcí. Bavila jsem se každou minutu. Překvapivý konec taktéž uchvátí a já nemůžu nic jiného než film doporučit!