Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) odpad!

To bylo velký peklo. Girl power opet znicilo kvalitni serial. Vsichni hrozne osklivi, neprijemni, hloupi. Zbytecne hororove prvky. Vyusteni serialu uplne z prdele. !!!Spoiler!!! zabijes fotra/nechas kolegu zabit fotra, aby neututlal pripad, kterej pak stejne ututlas. Konec spoiler!!! Tady se nepovedlo vubec nic.

plakát

Temný případ - Part 1 (2024) (epizoda) 

No po prvnim dile mi zacali padat vousy a rust prsa. Na tenhle estrogenovej festival koukat dále nebudu

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Hele realne je to na 3*, ale za ten uplne nesmyslenj hejt davam 5. Ono to tak hrozny neni a jen debil to bude srovnavat s Pohlreichem. Ja mam stare Amo sefe moc rad a od tohohle sem cekal peklo. Nicmene pak jsem si rekl, ze na to kouknu a odprostim se od predsudku a ejhle, peklo to neni(zatim)

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

objektivne je to tak za 3.5, byt lepsi moderator tak za 4. A navic to muze jeste rust. Ale davam 5*, za nesmyslne nizke hodnoceni nekterych zaslepencu. Jen kokot muze hodnotit na zaklade toho, kdo porad produkuje. ... PS: Jasne ze je to kopirka retardi, co jineho by to asi melo byt. vetsina soutezi je neceho kopirka.

plakát

Westworld - První výtvor (2016) (epizoda) 

Hype protoze HBO, ale po pilotu pro me velke zklamani. Nudne, sterilni a nevzbuzujici zadne sympatie ke komukoliv. Snad jen Ed je trosku zajimavej.

plakát

Hippocampus M 21th (2014) 

Tvurcum nekdo mel rict, ze kdyz natocej sracku, tak jim z toho Vazna hudba neudela umeni

plakát

Svatý Mikuláš (2014) 

NEmam rad FF a uz dlouho na nej nekoukam. na tohle jsem se podival a sledoval az do konce. Vic k tomu nemam co rict.

plakát

Melancholie der Engel (2009) 

film je to pro me odpadovej, avsak mira hnusu na nejvetsi urovni, co jsem kdy videl a za 5*, takze celkove prumer. Doru jednou nekdo zavrazdi

plakát

Dům létajících židlí (2014) 

davam 5* protoze to natocil kamos a dobrej kluk a za detaily v grafice a trefne komentare. Jinak bych sel o 2 az 3 hvezdy dolu a neni to chyba filmare. Tohle tema je lakave ale zrovna tenhle pribeh nebyl ani trochu silny. SKODA

Ovládací panel
8 bodů