Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Okrsek 13: Ultimátum (2009) odpad!

Nedokážu pochopit jak může někdo natočit film ve kterym figurujou kriminální pouliční gangy jako "ti hodní" a policie s armádou jako "ti zlí". Asi novej módní trend, kterej nám má představit nový vzory.....

plakát

Příběh Alvina Straighta (1999) 

Totální nuda! Záživnost tohohle filmu je na úrovni sledování důchodce při procházce v parku. A zkuste si to skoro dvě hodiny.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Žánrem to sice patří někam mezi sci-fi a parodii na akční filmy, ale nemůžu říct že bych se u toho nudil.

plakát

JFK (1991) 

Ukázkovej "dokument" o tom jakym způsobem funguje skutečná demokracie. Úzká skupina lidí, která ovládá politiky, soudce, tajnou službu, vyšetřovatele, zastrašuje a vraždí svědky a všechno to dělá kvůli zvýšení svýho vlivu a bohatství. Kdyby se většina lidí chovala jako Jim Garrison a pravda pro ně něco znamenala, pak by takovýhle machinace neměly v našem světě šanci. Jenomže takhle uvažuje málokdo. Je za tim strach a pohodlí, který si chtěj všichni udržet. Přesně jak to řekla Garrisonovi jeho manželka při domácí hádce - Je mi to jedno, hlavní je že já a moje rodina budeme v pohodě. Takhle uvažuje naprostá většina lidí a jako stádo ovcí přebíraj informace tim stylem jak jim je servírujou média. Nechtěj po ničem pátrat. Nechtěj slyšet nic o konspiracích nebo neviditelný síle, která řídí stát. Nechtěj uvěřit zprávám z jinejch zdrojů než na který sou zvyklý. Prostě chtěj jít s davem, lidi sou už holt takový a smířej se s jakymkoliv režimem, kterej je zrovna nastolenej....Když to porovnam se současnou situací u nás v ČR, tak nevidim žádnej podstatnej rozdíl. Politika je napojená na byznys a úzká skupina mocnejch manipuluje s masama jak se jí zlíbí a lidi jim to baštěj. A když se najde někdo kdo bude proti nim ? Zdiskreditovat, nebo zabít !

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jako film je to vážně hrozný ! Ale jako zábava na jedno skouknutí je to parádní parodie na akčňáky z 80.let. Nejvíc mě dostal Chuck Norris: "Slyšeli jsme že prej tě kousla Kobra královská."..."Jo to je pravda, osm dní pak umírala ve strašnejch bolestech." :-))

plakát

Elitní jednotka (2007) 

Nekompromisní ! Tohle jediný slovo myslim přesně vystihuje to co se ve filmu Elitní jednotka dělo. Celej film úplně vybočuje z řady "normálních" filmů. Nevybavuju si jestli jsem vůbec někdy viděl film kterej by ukazoval že jestli chtějí "ti hodní" porazit "ty zlé", tak k tomu musej použít ještě horší metody než běžně používaj "ti zlí". ps: na film se určitě koukejte s titulkama, dabing je fakt hroznej

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Zajatci spí ve svých celách, bude-li někdo přistižen mimo celu, stráví zbytek noci v bedně. Kontrola probíhá ráno a večer. Každý kdo se v tu dobu nenahlásí stráví noc v bedně. Zajatec může mluvit jen když je dotázán. Každý kdo promluví bez svolení stráví noc...v bedně, nejsme blbý. :-DD Já miluju Pixar !!!

plakát

Auta 2 (2011) 

Perfektní příběh, vtipný to bylo od začátku až do konce a navíc jeden z nejlepších českejch dabingů co sem kdy slyšel. Pixar dál zůstává jedinym studiem, který mě žádnym svym filmem nezklamalo.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Nemůžu si pomoct. Každej film vždycky hodnotim bezprostředně po shlídnutí podle aktuálních dojmů a hrozně dlouhou dobu sem měl u tohohle filmu ***, ale každou chvíli když si řikam: "Tak co si dneska pustim ?" mam opakovaně chuť pustit si zrovna tenhle snímek i když sem ho už na rozdíl od ostatních (i pětihvězdičkovejch) viděl o mnoho víckrát. To téma mě zkrátka bere :-)

plakát

Náš vůdce (2008) 

Nesmírně zajímavý a podle mě ve všech etapách lidstva aktuální téma - DIKTATURA. Musim se přiznat, že po celej film se mi moc zamlouvala myšlenka společný jednoty, která tak zničehožnic nastala mezi lidma různýho ražení, různýho vyznání, různě bohatejch, patřících do různejch sociálních skupin. A po celou dobu jsem spíš přál členum organizace Vlna, než jejim odpůrcum. To co se pak dělo v závěrečný scéně ve velký posluchárně bylo naprosto strhující finále, ze kterýho jsem si odnes i nějaký moudro. A to považuju u filmu za výjimečnou záležitost.