Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Pierre Brice

Nesmrtelný Vinnetou ! Charismatickej hrdina se smyslem pro čest a spravedlnost. A pro mě idol nade všechny ostatní.

Kevin Costner

Eliot Ness - Neúplatný, Robin Hood - Král zbojníků, Frank Farmer - Osobní strážce, Wyatt Earp - největší ze všech šerifů, Roy "Cink" McAvoy - pohodář s golfovou holí, a taky Ten co tančí s vlky...aneb výčet postav, na který se nezapomíná.

Alan Rickman

Pro mě nejlepší filmovej padouch.....Šefif z Nottinghamu (Robin Hood - Král zbojníků), Severus Snape (série Harry Potter), Hans Gruber (Smrtonosná past).

Lex Barker

Na západě mu říkají Old Shatterhand, neboť jeho pěst uspí i toho nejsilnějšího muže. V Kurdistánu je znám jako Kara Ben Nemsi a jeho jméno zde vyslovují hned po jménu Alláha. A v latinské Americe jako doktor Sternau pomáhá jako diplomatický kurýr v boji za nezávislost Mexika...tomuhle řikam život plnej dobrodružství :-)

Richard Dean Anderson

MacGyver ? Jack O'Neill ? Aneb Tři jména, která změnila svět seriálu - Richard Dean Anderson !

Jean-Paul Belmondo

Je vůbec možný, aby hrál jeden herec v tolika skvělejch filmech ? Belmondo to dokázal ! Cartouche, Muž z Ria, Muž z Hongkongu, Velký šéf, Manželé z roku II, Muž z Acapulca, Zvíře, Policajt nebo rošťák, Profesionál, Dobrodruh, Veselé Velikonoce, Bezva finta. Vtipná postava, která se neomrzí.

Russell Crowe

Kam se hrabe Sly, nebo Arnie. Mezi filmovejma "siláckejma" typama u mě vítězí na celý čáře tenhle nezlomnej Gladiátor. Z dalších rolí musim vyzdvyhnout jeho filmy: Master & Commander: Odvrácená strana světa, Americký gangster, Labyrint lží, Rychlejší než smrt.

Tom Hanks

Ačkoliv zahrál tu nejlepší roli v tom nejlepšim filmu co sem kdy viděl (řeč je samozřejmě o Forrestu Gumpovi) tak mezi mejma TOP 10 hercema určitě neni jen kvůli tomu. To spíš díky tomu jak umí zahrát "příslušníka". Ať už vojáka (Zachraňte vojína Ryana), bachaře (Zelená míle), nebo policajta (Chyť mě, když to dokážeš).

Sam Neill

I přesto, že občas šlápnul vedle (Jurský park 3), tak pozitiva dalece převažujou. Role 1.důstojníka Borodina v Honu na Rudý Říjen mu sedla. A z TV filmu Merlin se stala předevšim díky jeho výkonu fantastická podívaná.