Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (413)

plakát

Můj otec, kníže (2022) 

"V dějinách jsou chvíle, kdy vidíme, že jedno období končí a jiné začíná. V rámci Evropy dochází k otevřenému porušování práva. Když se Vladimir Vladimirovič Putin rozhodl obsadit Krym, zrušil jedním tahem pera všechny dohody a bezpečnostní záruky, jež jsme v Evropě měli od roku 1945. V okamžiku, kdy je porušení práva akceptováno, brzy následuje další. To vám zaručuju. Sledujeme, jak je konzumován předkrm. Krym. Obávám se, že uvidíme gruzínskou polévku a možná i ukrajinské hlavní jídlo. Nesmíme zapomenout, že v politice platí to, co často slýcháme, že s jídlem roste chuť. V tomto případě to tak určitě je."

plakát

Most (2011) (seriál) 

Pozor - množství spoilerů!!! Terapeut: Povězte mi něco o sobě. Saga: Matka měla Münchhausenův syndrom v zastoupení, snažila se zabít sestru. Poslala jsem rodiče do vězení a postarala se o Jennifer. Ta ve 14 spáchala sebevraždu. Emil Larsson zavraždil šéfa a kamaráda Hanse Petterssona. Použil sponku na papír ode mě, aby se v cele podřezal, nevím, jestli jsem ji tam zapomněla nebo nechala úmyslně. Když se chtěl oběsit, zaváhala jsem, než jsem mu pomohla. Asi jsem chtěla, aby zemřel. Udala jsem kolegu a kamaráda Martina Rohdeho za to, že otrávil osobu, která mu zabila syna. Dostal 10 let nepodmíněně. Pak se vrátila matka a zabila se tak, aby to vypadalo, že jsem ji zavraždila. Přes rok jsem strávila ve vězení, před pár dny mě propustili. Poté, co mě bodli do krku tenisovou pálkou. Terapaut: Dobře ... rozhodně máme s čím pracovat. Saga: Bezva.

plakát

Máte knihovnu? A mohla bych ji vidět? (2022) (pořad) 

To bylo tak: v pondělí jsem musela do knihovny - vrátit 2 a půjčit 4 (to proto, že další e-book si můžu půjčit až 14.2.), mezi nima Komiksodějky, kde jsem včera četla rozhovor s Renátou Fučíkovou a Lucií Lomovou. Hrozný sympaťačky. To mě přivedlo mrknout na csfd, jestli tady ta Lomová je a všimla jsem si u ní, že jako host vystoupila v pořadu "Máte knihovnu? A mohla bych ji vidět?"  Těch osobností je 16: Martin C. Putna (díky kterému jsem včera v hadejslova dala 2. řádek!), Lucie Lomová, Martin T. Pecina, Kateřina Šimáčková, Tomáš Halík, Stanislav Komárek, Alice Koubová, Martina Kopecká, Magda Vášáryová, Dominik Gazdoš, David Vávra, Pavel Rychetský, Olga Lomová, Vladimír Franz, Václav Bělohradský, Petra Hůlová. Kolezi knihomolové. :) Nejzábavnější jsou Tomáš Halík a Martin C. Putna. Skvělí Lucie Lomová, Kateřina Šimáčková, Martina Kopecká, Magda Vášáryová, Dominik Gazdoš, David Vávra, Olga Lomová. A všichni ostatní taky!

Poslední hodnocení (3 660)

Basquiat (1996)

24.04.2024

Humr (2015)

23.04.2024

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál)

22.04.2024

Indiana Jones a nástroj osudu (2023)

20.04.2024

Midi Lidi - Pokoj (2009) (hudební videoklip)

19.04.2024

Midi Lidi - Noc (2011) (hudební videoklip)

19.04.2024

Midi Lidi - Rád vařim (2012) (hudební videoklip)

19.04.2024

Midi Lidi - Praděd (2012) (hudební videoklip)

19.04.2024

Midi Lidi - Mejdan století (2012) (hudební videoklip)

19.04.2024

Reklama

Poslední deníček (251)

Na Kim!

Mnohem raději nežli babičku Méry (tu vůbec) mám babičku Kim 

http://www.meetfactory.cz/cs/program/detail/kim-gordon

"Hudba rozhodně nehladí po srsti, je plná distortovaných zvuků, ať už kytar, s nimiž si Gordonovou jaksi tradičně díky létům v Sonic Youth, ale dnes už jaksi nepřípadně, spojujeme nejvíce, ale i elektronických ruchů, patrně i různých nasamplovaných terénních nahrávek a samozřejmě beatů, více či méně polámaných. V souvislosti s The Collective se sice mluví o inspiracích trapem, neboli subžánrem hip hopu, anebo dubem, který je moderní odnoží reggae, ovšem ve skutečnosti lze asi nejlépe připodobnit hudbu alba k elektronicky zpracovanému industriálu, případně noisu." (z recenze /nového Alba/ Ondřeje Bezra)