Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (100)

plakát

Proměna (2022) 

Bál jsem se, že po Duši mě už Pixar nemůže výrazně dostat a jsem hrozně rád, že mé obavy byly totálně zbytečné a Pixar zůstal Pixarem i nadále.

plakát

Vlastníci (2019) 

"Všechny postavy jsou smyšlené. Pokud vám někoho připomínají, zřejmě jste vlastníci."

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

"Five to one, baby One in five No one here gets out alive, now You get yours, baby I'll get mine Gonna make it, baby If we try"

plakát

Žraločí tornádo 3 (2015) (TV film) 

Filmy od Asylum by měli být opatřeny warning titulkem: "Sledování tohoto filmu za střízliva se nedoporučuje. Hrozí vážné poškození mozkových synapsí."

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Dá se tohle vůbec racionálně a střízlivě hodnotit? Nedá! Takže napěchujte bonga, fajfky, skleněnky, smotejte papery, nasajte dlouhej kouř a vychutnejte si tuhle vypatlanou dementní jízdu.

plakát

Hvozd (2015) 

Milý deníčku, tak jsem se zase po dlouhé době rozhodl podívat se na nějaký horor. A nic moc teda. Přitom dobré téma v pěkně ponurém prostředí irských lesů. Tábořit tam by asi moc lidí nechtělo. Přesto se film nevyhnul typickým hororovým klišé, která spolehlivě zabili atmosféru. Příšerky taky nic moc. Nicméně herecké výkony se mě líbily. Toť asi vše ve zkratce.

plakát

Ruku na to (2015) 

Bill Murray je frajer, který dokáže udělat film zajímavým ať už jde o jakýkoli námět a úroveň zpracování. V Rock The Kasbah perlí kam příjde. Nenucený a osobitý přístup, kdy si prostě užijete film takový jaký je a nemusíte v tom pořád něco hledat a čekat na spasení patosem. Když totiž čtu většinu místních komentářů, je mě jejich autorů opravdu líto.

plakát

Paterson (2016) 

Vyklidněný filmek ukazující krásu vědomého myšlení při rutinních a repetetivních činnostech.

plakát

7 životů (2017) 

"Lidí je na světě jako sraček", poručík Hamáček

Ovládací panel
1 bod