Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Svatopluk Skopal

Tak Svatopluk Skopal. To je podle mě jeden z nejtalentovanějších herců svojí generace. Podle mě dokáže zahrát cokoliv a může hrát v čemkoliv - krimi, pohádka, komedie,,,,. Vždycky, když dávali v televizi Dlouhou míli, tak jsem se nemohl dočkat a vždy jsem fandil Sváťovi, aby doběhl jako první. Nezapomunutelný byl taky jako Franta Koloděj ve Křtinách, Doktor Karlík v Sanitce, Doktor Moudrý v Život na Zámku, Josef Dvořák ve Vyprávěj a občas se objevil i v 3 plus jedna s Donutilem. Mám rád Vaše filmy a Vaše role Svatopluku. Přeju Vám ještě moc a moc úspěchů ať už v divadle, tak i v televizi. 

Sean Penn

Už když jsem byl malý, tak jsem se ho bál ve filmu Oběti války. Dlouho jsem neviděl potom žádný z jeho filmů a pak najednou přišla taková moje mánie, která se zaměřuje na jednoho herce. Viděl jsem tedy potom film Tajemná řeka, která byla super. Skvěle to zahrál a taky jsem byl trochu šokovanej, že vlastně zabil svýho nejlepšího kámoše. Další byl Jmenuju se Sam a role, která se pro něj přímo hodila a oscarová nominace. Bylo mi ho chvíli líto a chvíli jsem se mu smál. Bezvadně to zahrál. A po Samovi přišel film 21 gramů a jeho role umírajícího profesora matematiky myslím. Mohl bych opravdu psát dál a dál, ale nebudu. Stačí napsat, že Sean Penn dokáže zahrát cokoliv a kdykoliv. Jste dobrej herec pane Penne.

Al Pacino

Velký Al. Nezapomunutelný ve filmech Serpico, Kmotr 1 - 3, Psí odpoledne, A spravedlnost pro všechny, Scarface, Donnie Brasco, Carlitova cesta. A tak bych mohl psát jeho skvělé filmy pořád dokola a dokola. Je to jeden z nejlepších žijích zahraničních herců. Doufám, že stihne ještě natočit hodně skvělých filmů. Rád bych ho viděl v nějakém filmu Olivera Stonea, nebo F.F.Coppoly.

Sylvester Stallone

Čas od času se podívám na filmy na kterých jsem ujížděl jako malej kluk. To byla tehdá generace videokazet a každý týden jsme si půjčovali videokazety tak za 10 korun. A půjčovali jsme si s klukama filmy jako Rambo, Rocky, Do útoku, Cobra,..... No a mě to vlastně zůstalo dodneška. Sly je prostě svůj a má svůj typický humor skoro v každém jeho filmu. Existuje pár filmů, které se mi tolik nelíbí jako např. Kočičí zlato, ale žádný herec nemá jen dobré filmy. Občas šlápne vedle. Ale Slyovi se to stalo jen párkrát. Prostě umí dělat dobré filmy.