Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Podle mého mínění, jeden z nejlepších filmů. Zajímavá pointa, skvělá hudba, dobrý scénář a bezkonkurenční Christoph Waltz. Děj se na začátku rozjíždí hodně rychle, takže člověk sleduje film s pusou dokořán. V druhé polovině se zpomalí a je to zase hra na nervy. Herci výborní a český dabing rovněž ( Jamiemu Foxxovi přidává). Christoph Waltz snad poprvé v kladné roli a velice mu to svědčí. Byl to od Tarantina podobně dobrý tah, jako obsazení Henryho Fondy do záporné role v Tenkrát na Západě (ačkoliv Tenkrát na Západě je už samozřejmě klasika). Taky musím ještě upozornit na postavu, kterou ztvárnil Samuel L. Jackson. Snad jen finále je trochu nevěrohodné, ale Tarantino se nikdy s ničím podobným nepáře. Za mě jasná pětka.

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Velmi povedený film. Film se dá sledovat bez dechu od začátku do konce a oceňuji zaměření na kontrasty mezi postavami a také jejich nenadálý vývoj v průběhu filmu. Vynikající herecké výkony, zejména bych chtěla vypíchnout Violu Davis a Octavii Spencer v hlavních rolích. Líbilo se mi také vyvážení vtipných a silných scén, díky kterému máte chuť podívat se na film znovu a nemyslet jen na nespravedlnost světa. Speciální plus za scénu s čokoládovým koláčem.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Naprosto skvělé. Neuvěřitelné zvraty v ději, vynikající soundtrack, herci i scénář. Celou dobu jsem byla neuvěřitelně napjatá nejen ohledně toho, jak to skončí, ale taky co se stane v další minutě, jestli ne sekundě. Christoph Waltz je úžasný. A kde Tarantino bere tyhle nápady, je opravdu záhada. Jen škoda té hromady mrtvých...