Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (67)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Po dalším shlédnutí jsem musel snížit hodnocení a od odpadu mě dělí jen produkční kvality snímku. Tenhle z prdele vycucaný scénář, který sám mistr Rian vytvořil a pohřbil tak načrtnutý dějový oblouk ze sedmičky, je něco tak neuvěřitelně stupidního (celý Canto Bight, Holdo a její "master" plan, Luke!!, atd. atd.), že mi nezbývá než věřit v to, že Rian ve skutečnosti celé Star Wars tajně nesnáší a rozhodl se celý vesmír pohřbít. No, skoro se mu to povedlo, klukovi jednomu ušatému. Well done! Nebudu tady psát, čím vším to poslal do kopru, protože bych se upsal k smrti a na youtubu se toho stejně válí hromady. Jen mě děsí místní všeobecný jásot. To, že film boří zažité (a fungující) mantinely vesmíru Star Wars z něj ještě automaticky nedělají veledílo, vzlášt když to dělají extrémně necitlivě a bez rozmyslu. Fuck you Riane!! Fuck you Disney!!

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Slibný začátek bohužel pohřbila snaha režiséra do nás cpát neustále pod tlakem nové a nové akční scény a nedal tak prostor tomu nejdůležitějšímu ve vesmíru Star Treku .. totiž postavám a jejich motivacím. Ke konci už to byl jen ubíjející (kvalitní) digifest. Plus generický záporák, který snad nemohl být víc na pěst. Promarněná šance 5/10.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jedna hvězdička pouze za Williama Fichtnera, který to konečně dotáhl na prezidenta (oops spoiler) a Brenta Spinera, který opravdu pobavil snad v každé scéně, protože pochopil v jaké sračce hraje a evidentně si z celého natáčení dělal prdel. PS: neuvěřitelně hloupý film, který dělá z diváka debila .. přitom to jde mnohem líp viz. první ID

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Ten film má ze startu solidně našlápnuto a baví, bohužel někde v půlce filmu to vypadá, že si dal Ayer pohov někde na baru s kočkou z Maximu a zbylou část filmu za něj odrežírovalo nějaký pako od studia. Záporák je kapitola sama pro sebe .. až mi bylo stydno. Koho napadlo tam cpát tunu wtf magie .. nemohl proti relativně civilním postávám stát aspoň trošku "uměřenější" záporák? Tohle byla jak rána pěstí na solar a vůbec se to tam nehodilo. Akce průměr, plus občas zprasená střihem, takže nic o čem bych psal domů. Za mě těžký KO .. protože tohle ten potenciál mělo fakt obrovský a o to víc mrzí finální produkt. PS: Jai Courtney poprvé víc než snesitelný a vlastně jsem si přál, aby dostal víc prostoru.

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Klasická Disney šablona pro celou rodinu, takže musíme být svědky neskutečně tupých scén a rozhovorů, které by snad nevedli ani autisti v pomocné škole. Moc tomu nepomáhá ani extrémně nesympatické hlavní trio. Nicméně, když dojde na akci tak je poměrně fajn a plus za Grahama McTavishe v menší roli.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Mno .. čerstvé dojmy. Příliš dlouhé, místy dost nepřehledné a překvapivě ne zase tak moc akce, jak to mohlo vypadat z trailerů. Jinak název filmu naprosto nedostál tomu, co se dělo 2,5!! hodiny na plátně. Motivace postav a to jak sebou nechali vorat Lexem docela úlet. A když jsme u toho Lexe .. kurva koho napadlo obsadit to nesympatické hovado Eisenberga? jakoukoliv scénu s ním jsem protrpěl, už ho nikdy nechci v ničem vidět. Klady: určitě Affleck, začátek kdy pobíhá naštvaný Bruce ulicemi rozpadajícího se Metropolis je hodně dobrý, potěšily fajn camea a občas tam byl záblesk něčeho jako atmosféra. 6/10

plakát

Kurýr: Restart (2015) 

Koukal jsem na to v práci a ten film mě donutil .. hodit stopku a PRACOVAT!! Taková to byla sračka. Jednu hvězdu pouze za Raye Stevensona, který evidentně tuší v jakém "veledíle" hraje, tak si každou scénu užívá. To nesympatické ušišlané herecké poleno v hlavní roli, které nemá charisma ani kolenní čéšky Jasona Stathama už nechci nikdy v ničem vidět. Akční scény jsou k smíchu. To i nový Hitman je proti tomu jiná liga.

plakát

Powers (2015) (seriál) 

Pilot: Docela bída a to premisa vypadala tak slibně. Od režírujícího Davida Sladea bych očekával větší pecku i když ho tady evidentně lehce svazoval nižší rozpočet. Přitom si dokázali sehnat takové herce .. Izzard je charismáč ve všem a Copley je taky záruka. Každopádně ještě nelámu hůl .. třeba se to vyšvihne, potenciál by na to byl.

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Nic naplat, po čtyřech dílech je to zatím docela nuda a postavy jsou zatím těžce nesympatické .. uvidíme s čím se Gilligan vytáhne dál, protože se mi nechce nějak věřit, že to je vše co má v rukávu .. slavnějšímu bráškovi to ovšem zatím nesahá ani po periodickou tabulku.

plakát

Gravitace (2013) 

Čekal jsem mind-blowing, dostal jsem eye-blowing. V IMAXU to musel být neskutečný vizuální zážitek. Škoda toho jednoduššího příběhu bez překvapení.