Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (834)

plakát

The Burning Girls (2023) (seriál) 

Původní knihu od C.J. Tudor jsem přelousknul během dvou dnů - byla ohromně čtivá, kapitoly zakončené cliffhangerama, napínavá a narvaná twistama. Proto jsme se na tuhle TV minisérii moc těšil. Televizní verze je věrná originálu a zachovává několikavrstvé vyprávění ať už o nové vikářce s dcerou v britském zapadákově, bloudícím a vraždícím tulákovi, či příběhu o týnejdžerkách zpřed třiceti let.

plakát

Fresh (2022) 

Film dostál svému jménu a je vskutku fresh. Desnefajn hororova komedie.

plakát

Život je hra (2018) (seriál) 

Komu se to nelíbí, ať si prdel políbí.

plakát

Venom (2018) 

Nejlepší na tom je potitulková scéna s Harrelsonem, písnička od Eminema a cameo Stana Lee. Zbytek mě nezaujal ani o trochu víc, než hejtovanej Spider-Man 3.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Moc jsem tomuhle projektu nevěřil, na druhou stranu se ale režije ujal Shane Black - kterej cokoliv napsal nebo režíroval, to jsem mu sežral i s navijákem - a hlavní roli hraje sympaťák Boyd Holbrook, takže jsem se na to do kina přeci jen vydal. Musí se tomu nechat, že je to zábavné a hodně poznamenané Blackovým humorem, takže se tu hláškuje o sto sešt (i když vychází tak 70% frků) a stejně tak dojde i na vtipný situace tam, kde byste to ve filmu o predátorovi nečekali. Na druhou stranu to ale není ani napínavé, ani atmosferické a akční scény tu nejsou kdejakou pastvou pro oči.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Suprová střešťená francouzská komedie, doporučuju jako film na relax.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Jestli máte chuť na něco vláčnýho, (místa až do abusrdna) černohumornýho a vynikajícně zahranýho, pusťte si Tři Billboardy.

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Jestli jste viděli aspoň jeden z předchozích tří filmů z kooperace Collet-Serra & Neeson, můžete očekávat opět neúplně dokonalý, za to celou stopáž zábavný akční film, u kterýho sice najdete trhliny ve scénáři (a dost možná i nelogičnosti jako hovado), ale film vám uteče jako voda a budete se u něj bavit. O něco málo slabší než NON-STOP, kterýmu je film skutečně až moc podobný, nicméně na čtyři hvězdy to stačilo. Jinak poslední scéna Jonathana Bankse byla teda bad-ass.

plakát

Wind River (2017) 

Za mě nejlepší film roku 2017.