Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (834)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) odpad!

Naprostej souhlas s dobytkem.Tohle je nesnesitelně nudná blbost,která si hraje na umění.

plakát

Absurdistán (2006) 

"Joe zanedlouho zjistil,že v budoucnosti je spravedlnost nejen slepá,ale hlavně retardovaná"...tak tuhle hlášku jsem si dost oblíbil. Mike Judge dost zajímavě využil potenciál tohoto filmu a to nakonec tvoří celkem zábavnou "dementí" komedii. Ale jo, docela sranda.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Velmi přiblblá komedie s neuvěřitelným grimasy vytvářejícím Carreyim, která je ale velice zábavná a vtipná! Ale nebýt toho Carreyho "kouzla", tak nevím,asi bych to nedokoukal.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Byla chyba tenhle akční skvost celá léta přehlížet. Bez slabých míst fungující a gradující thriller plnej řemeslně skvěle zvládnutejch akčních scén. Překvapivě uvěřitelnej Damon a roztomilá Franka Potente. Těším se na další díly!

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

No ty krávo. Agentokovsko-Lesbická komedie,to jsem ještě neviděl.Vlastně tahle komedie by ani nemusela vůbec být tak špatná, kdyby byla alespoň trochu vtipná.Když to tak vezmu,tak jsem nenašel ani scénu,kde bych se zasmál,nebo to byl asi humor nad moje chápání. Zase ale musím ocenit pěkné lesbické scény.Takové scény tu zase jsou, a proto se tahle "pičovinka" dá v klidu dokoukat. Ani jsem vlastně moc nepochopil,o čem film vypovídá,ale nejspíš o tom,jak se agentka nějaký fakt divný školy(nebo organizace?) zamiluje do největší světový lupičky.Povětšinou mi to spíš přišlo jako totální slátanina,ale když člověk vidí ve filmu ženský jako je Jordana Brewster(hraje nic moc,ale oproti ostatním je to hotová Nicole Kidman) nebo Sara Foster,nutí to ho to na film koukat z úplně jiných důvodů. 15%,

plakát

Agent v sukni 2 (2006) odpad!

Někdy, když se kouknu na Martina Lawrence, tak si říkám, proč se ty lidi chovaj jAkO kRyPlOvÉ. :) Sorry, tohle fakt ne. Jednička byla takňák ještě koukatelná, ale tohle je hardcore sračka.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tak tohle je fakt šílenej a neuvěřitelně vtipnej britcom,kterej si mě totálně získal. A jestli se Vám to nelíbí,tak to zkuste vypnout a zapnout.

plakát

Ali (2001) 

Muhammad Ali. Nejlepší sportovec všech dob. Ali je prostě klasa a jeho zápasy si dost často rád vychutnávám na youtube, takže minout tenhle film by bylo jako....byla by to prostě škoda. Will Smith tady předvádí životní výkon a jak v ringu (!!!!) tak mimo něj jsem byl přesvědčenej, že on je Ali, věřil jsem mu to. Bylo fakt vidět, jak pro tuhle roli dřel. Herci ve vedlejších rolích taky skvělí. Opět skvěle zvládnutá technická stránka, ať už to byla atmosféra šedestátech let, střih, výýborná hudba, kamera a ostatní píčovinky. :) Tempo to moc nemá, ale přesto jsem se 160 minut nenudil a hltal každou minutu a chtěl bych klidně i víc. A při závěrečným zápase s G. Foremanem jsem, i když jsem výsledek znal, musel řvát takovýto "Jeď Ali jeď, vypadni od těch provazů !!!". Prostě majstrštik a Michael Mann už pro mě nenatočí nikdy nic ani z poloviny tak dobrýho, i když Collateral je bomba.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Suprová střešťená francouzská komedie, doporučuju jako film na relax.